17.7.2012

Koira näkyy myös "sisustuksessa"

Koiramaisuus näkyy meillä kotona, pieniä ällösöpöjä muistutuksia siitä että täällä asuu koiria. Niinkuin sitä ei kukaan huomaisi kun ovesta sisään astuu....

Ikean koiranpers'naulakkoja

Rotukamaa löytyy myös, pakko oli ostaa! Ulko-ovesta löytyy myös kyltti, eri kuvalla ja tekstillä.
Pyyhekoukku. Jotain maalaisromanttista, pientä ja sievää. Mutta silti siinä on myös jotain koiramaista ;)

Ei tartte montaa mottia juoda aamulla kahvia, kun tarttuu tämän ISON motin ripaan.

Joulupukki, siis veli emäntineen toivat pohjoisesta huskypyyhkeen.
On meillä muutakin rompetta koiriin liittyen "esillä", koirien ProPurinan metallinen iso nappula-astia, Dimmun oma turvakolo eli näyttelyhäkki olohuoneen nurkassa peitettynä viltillä, koirien peti, lelukori jossa ei yleensä ole leluja (lue, kaikki lattialla). Muutama julistekokoinen kuvatus hiskeistä makuuhuoneen seinällä. Ruusukkeita ja pari pokaalia vitriinissä. Ja tottakait, ne ihmisjalan lämmikkeet, irtokarvat. 

Vaatehuoneen kätköistä löysin avaattoman 1000 palan palapelin, kuvassa susi pentusa kanssa. Pitäskö se tehdä, laittaa kehyksiin, vai jäiskö se vielä odottamaan? Enpä tiiä. Venuksesta pitäsi saada kuvatuksia myös julistekokoon.

5 kommenttia:

  1. Nuo Ikean naulakot on kivat! Ottaisin ittellenikin, jos saisi jostain mustana/valkoisena. Ee taija ennää löytyä mistään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa sieltä verkkokaupasta? luulis niitä sieltä saavan.

      Poista
  2. Tässäpä oliski hyvä aihe blogipäivitykseen, kiitokset vinkistä. Ihan järkytyin kun aloin kattelemaan huushollia sillä silmällä että mistä huomaa että meillä asuu koiria... No IHAN KAIKESTA!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eläpä muuta sano!! En ihan kaikkea sentäs kuvannu, mutta tuommosia pieniä sieviä yksityiskohtia.. =) Sulla sitä kyllä riittää kuvattavaa!

      Poista
  3. Oon monesti meinannut ostaa noi Ikean naulakot, pitäisköhän nyt vihdoinki ne ostaa.:D On kyl niin söpöt!

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!