24.8.2011

Videopostaus : )

Tässäpä vähän makua ja näköä siitä, millanen pikku-iivokki Suomussalmelle rantautui :) Venus oli eilen ensimmäistä kertaa treeneissä, häiriökoiran ominaisuudessa, hyvin siinä tehtävässään onnistui :)

Tänään mietin jo esineruudun alkeiden opettamista, että mehtään vaan omien lapasten tai jonkun minunhajuisen tavaran kanssa. Martta-täti antoi puhelimen välityksellä ohjeita, eiköhän me niillä saada pientä pohjaa ensi kevään aloitusta varten :)

Tälle iltaa onkin oikeastaan ihkaensimmäiset treenit kentällä, Kurko lähtee mukaan hiomaan ALO-luokan liikkeitä. Venus saa opetella luoksetuloja, kontakteja (lue nakkikontakti).. :) Kentän laidalla hiljaa oleminen olis myös erittäin hyvä opettaa. Jospa tänään se rakennekuva ;) Venus on hienosti nimensä oppinut ja tulee luokse, mutta nyt ekaa kertaa kunnolla häiriössä. Saa nähä mikä maailmanmatkaaja vauvasta kuoriutuu, vai onko muorin helmoissa turvallisempaa olla.

Postausideoita, kiitos! Vetokausi alkaa kohta, eikä sitten ole muuta kuin vuodattaa joko kyyneleitä tai verta tänne, että menikö reenit hyvin, huonosti vai hyvin huonosti :) Nyt kerkeis vielä tekemään jonkun erikoispostauksen.


2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuitten koirien keskinäisiä puuhailuja on aina niin mukava seurata (ja videoida) :)

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!