1.9.2011

Venyvä Venus

Päivän verran yli kaks viikkoa. Ai mitä? No sitä, että Venus on ollu kotona! Mietin ennen pennun tuloa, että mahtaa se olla ihan yhtätyhjän kanssa enää mitään tehdä, käydä missään tai ylipäätään liikkua kotoa mihinkään - kun on kolme koiraa. Kilin kikkelit, eihän tuota naperoa edes huomaa. Ei se oo vieny yhtään sen enempää aikaa ja energiaa. Tosin, on pitäny itteä ottaa niskasta kiinni, että jaksottaa isojen koirien touhut ja pikkukoiran jutut. Yhteisellä lenkillä ollaan vasta käyty yhesti, helpompi opettaa pentua yksin kulkemaan hihnassa - ja kun me ollaan hihnassa niin vähän :O Tämä nykyinen asuinpaikka on semmonen kätevä, että oven ku avaa niin pennun voi päästää halutessaan joko eteen tai taakse asioille ja juoksemaan :)


Venus 9 viikkoa 
Venus on ollu kaikinpuolin odotukset ylittävä otus. Ehkä jäi Dimmusta semmonen tietty jännitys että miten elämään opettelu ja uusien asioiden kohtaaminen sujuu, ja että miten niistä toivutaan. Turhia oon kyllä murehtinu! Neitokaista kyllä ujostuttaa ja vähä saattaa epäilyttää uudet asiat, esimerkiksi helkkarin isot ja mörköä muistuttavat limaiset sienet varvikossa.. Niitä vaan lähestytään vähän poikittain, heilutetaan hellästi häntää ja lurpsutellaan kieltä. Äkkiä tokenee jännityksestä ja menee itse tutkimaan. Eikä säikähtäny, vaikka tippu kattila kansineen lattiaan..! Penikka vaan katto mua silleen, että " KOMEE ÄÄNI TEE UUDESTAAN" :D


8 viikkoinen
Kurkkupurkki on ollu oikea isähahmo, Venus kunnioittaa Kurkoa jostain syystä enempi ja pesee sen korvat ja pyyhkii räkäsen nokan ja rähmäiset silmät. Kurkon kanssa leikit pysyy siistinä, ja ensimmäisestä komennuksesta Venus lopettaa. Dimmua se sitten taas kyllä höykyttää, muutamia isoja ärähdystilanteita on ollut, toinen niistä oli ihan Venuksen omaa syytä - tais oppia hampaiden näyttämisen tarkoituksen tuona kertana ;)
Ruoka maistuu, ja näyttää se ruoka painuvan tuonne jalkoihin ja nousevan päähän. Kirahvi-vaihe näyttäis olevan kohta käsillä.. Ja noilla korvilla jos ei nimeään kuule, tai ruokakupin ääniä niin jo kumma perkele!!
Muori Metsänhenki
Neiti osaa jo istua käskystä, osaa rauhoittua ennen ruokailua istumaan ja ottamaan kontaktia - eli pyytämään lupaa syömään. Hyvin on napero pysyny omalla kupilla, koittanu on mennä isovelkkusten kupeille...yritykseksi se on sitte jäänytki :D Venus ei aluksi sanonu mitään, jos Kurko halusi väkisellä maistella vauvanruokaa, mutta sitteku Veenu huomasi isojen poikien murisevan kupilla lähestyttäessä niin tämäki hoksasi että "ai perkele noinko nuo korppikotkat häädetään"...

Ja vielä loppuviimeksi, Dimmu on se - joka kertoo kuinka hammasharjaa käytetään:2 kommenttia:

  1. Dimmu on selvästi syöny mun hammasharjan *kele! Jäikö lie viimereissusta...No ei mutta samallainen kumminki!

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!