19.8.2011

Neiti Orjattaren kotiutuminen osa 1

Naapukan hakureissu sujui vallan mainiosti, ilma oli justiin niinku suunniteltukin koiralle sopivaksi. Vettä tuli välillä, oli aika viileä ja semmonen syksyinen keli. Iisalmeen asti takapenkillä jaksettiin protestoida, oli niin väärin laittaa rinsessa häkkiin ja vieläpä kaulapanta kaulaan!! APUVA! OTTAKEE MINUT POIS TAI KERRON ÄITILLE!!

Ilta sujui aika rauhallisesti, tokihan se Venus oli ihmeissään ja isot ukkelit vielä enemmän ihmeissään. Dimmua nyt ällötti ihan suunnattomasti, se ei oikein tienny missä pitää nukkua ku peti oli olkkarinlattialla, ja se perkeleen piraija oli siellä kans. Makuuhuoneessa se alotti nukkumisen ja aamulla se sit löyty olkkarista patjan vierestä : ) Yksinäisyys oli sitte vieny voiton piraijalta. Venus nukkui sievästi, yhen kerran käytin ulkona. Aamutuimaan se oli sitte sitä mieltä että nyt Jessellä on aika nousta kouluun, vaikka hiuksistä repimällä!

Aamulla näky oli sitte tämä, ihmiseläinten poistuessa sängystä, otti rekikoirat ohjat käsiinsä:


Venuksen mielestä aamuja ei oo tehty nukkumista varten,
Dimmu on ällötystä paossa korkeammalla :D

Kurko on ottanu Venuksen tosi hyvin vastaan, se näyttää sille paikkoja ja ohjailee, komentaa, pesee korvia ja pyllyä, ja on muutenkin semmoinen luottosetä. Tai täti, miten sen nyt ottaa :D Pupsin ei tartte käydä yksin ulkonakaan, kun on tämä suojelusenkeli kynnyksellä vastassa (tai sitte joissaki tapauksissa jyrää ylite kun kusihätäyksissään unohtaa pennun).. :D

Venus on siisti pentu, ei läträä ja juokse vesikupissa (thank f*cking god), osaa tehdä ulos jopa! Vaan kahesti on tullu yön aikana lirut paperille. Ulos ei osaa vielä pyytää, mutta olemuksesta heti huomaa ku alkaa rakko painamaan.Vähä oli ikävä paikka tuo poikamiesboxi, kaipais somistusta..

Neulatyyny ajoi isot koirat pois, ja otti koko sängyn itelleen!

Kurkon lempipaikka, karvalankamatto on nyt rullalla tuolla nurkassa vesivahinkojen varalta. Sitä onkin pitäny ihmetellä ja varastaa jokamutkassa vauvan pikkuruinen peti, johon just ja just Kurkon iso maha mahtuu.. Venusta ei silti haittaa, kyllä sopuli sialle antaa.. eiku siis sopu sijaa antaa! :) Kurkon kanssa ne juo samasta kupista, ja on päästäny jopa samalle kupille syömään!

Dimmu kans antaa samasta kupista juoda, mutta syöminen on sitte asia erikseen. Leikkivät ihan ku löysäpäät, kertaakaan ei ole murisseet pienelle, paitsi viime yönä kun piraijan hampaat tais katkaista molempien unet satoja ellei tuhansia kertoja.. ;) Kumpiki nätisti vaan matalalta turisivat, ei oo ollu näpsimistä eikä kurmotusta. Tainnu kumpiki poeka pehmetä tuon tinttaran eessä ;)

Ei ensimmäisenä iltana vielä viitsitty ottaa suihki-operaatiota, vaikka Venuksen jumalatarmainen ominaistuoksu olikin melko ei-niin-jumalainen. Eilen illalla sitte tuikkasin naperon suihkukaappiin Jessen kaveriksi, siellä se möllötti ja ihmetteli ku sisälläki saatana vettä tulee ku aisaa! Pyyhkeenmutkassa äpärä sitten oliki ku maansa myynyt, meni sitte päälliskarvojen kuivuessa suoraan dudumaan. Heleppo emäntä!

Kaikenkaikkiaan helkkarin helppo pentu, luonnetta löytyy ja omaa tahtoa. Imuria ei esmeks pelänny ollenkaan, ollaan nähty jo monta monta monta uutta koiraa, eikä napero niitä pelkää alku-ujoudesta päästyään :) Ja tuolla ei oo mitään itsesuojeluvaistoa.. Saakeli, pojat saanu melkosen pirttihirmun hoidettavakseen.

Videoissa on aika pimeetä, muttaku kattolamput ei oo toiminnassa... Koittakee saada selevää!3 kommenttia:

  1. Voii, tuli hyvälle mielelle tästä :D Onnea vielä uudesta tinttaraemäntäpennusta :') <3

    VastaaPoista
  2. Hihihi, kiitos :) Eikait sitä nyt tuommoselle sähikäiselle nyt olla mitenKÄÄÄN päin pahalla päällä :)

    VastaaPoista
  3. Tullee jotaki rotia ukkeleihin ku tommonen akkeli astuu talohon :)

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!