15.2.2011

Ystävällisie pakkaspäevie

Oli eilenaamulla niin virkeä olotila, kaiken tuon pakkasen, auringon ja koirien yhdistämänä että piti heti herättyään alkaa valmistella Ystävänpäivä-ajelua! Pakkanen kipusi tuonne lähemmäs -30 asteeseen, karvalakkia ja takkia päälle ja eikun menoksi. Koirilla oli ihan uskomattoman paljon energiaa, näyttivät aamupissillä käydessään repiävänsä liitoksista! Millon repivät toisiaan ystävällisesti hännästä, ja toisena hetkenä pallottelivat jäätyneellä pökylällä.. Koirat takasin pirttiin, emäntä vaatteisiin ja juhdat valjaisiin.

Kurko ei tällä kertaa edes mennyt valjaita karkuun, eikä ole nyt ontunut - kiitos ahkerien venyttelyiden ja pienen vedottoman loman :) Dimmu tuttuun tapaansa veti kilarit kun sai valjaat päälle, siinä piti jo melkeen koveutua kun näytti melkosta kamelinpaskarallia käynnistelevän...pöljäke :D

Ihan siedettävät rekimaastot ;)

Ei pohjaan poijjaat palele....
Jokaiselle, myös karvaisille ja karvattomille maapallon asukkailla tasapuolisesti: kirpakkaa myöhästynyttä ystävänpäivää ♥

Kurkon tokoilut, kontaktit ja seuraamaan lähtemiset on parantunu huimasti. Ei lähde käskyn tultua heti hyökäsemään eteenpäin, vaan odottaa kontaktissa että millon minä lähen liikkeelle! Edistystä siis :) Ei olla otettu kuin muutamia askelia seuruutusta, tällä viikolla oiskin tarkotuksena sitte ottaa seuraamistreeniä ihan, sitä innolla odotellessa. Ei malttasi sorvin ääreen lähteä, ulkoilma on niin kaunis ja kutsuva. Sitä voisi kasvattaa tuommosen samanlaisen kaksinkertaisen turkin kuin nuo hiskit, ja asustaa nämä kevätpäivät ulkona.

Pennuntuoksua ilmassa, meidän omaan pikku koiraystäväpiiriin on tulossa pieni ja tulinen kummajainen. Martta, Nuutti-tätisetä ja Miina-täti pääsöö penneliä hoitelemaan. Tervetuloa sukuun puppy!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!