13.2.2011

Sielu lepää..

..jalaksilla. Oikein! Eilen oli niin mahottoman hyvä ilima, ettei yksinkertaisesti voinu tehä juuri mitään järjellistä, ennenkuin pääsi tuulettamaan koirien sekä omia ajatuksia raikkaaseen kevätilmaan :) Koirat oli niin virkkuina, vaikka on kuinka tahkottu ruoka-aikoina kontakteja ja seuraamisen alotuksia - ei niitä aivojumpilla saa pidettyä onnellisina.

Nakkasin nelosen liinat varastoon ja laitoin koirat vierekkäin juoksemaan. Aikasemmin on menty Dimmun johtajakoiratreeniä niin, että se on yksin keulassa ja Kurpatti tulee pyöräkoirana perässä. Kurko itseasiassa keskittyy paremmin hommiinsa takana. Dimmulla tuttuun tapaan itkuaminen alkaa valjaat on päällä ja liinat on kiinni. Kurkoa suoraan sanottuna vitutti koko homma, ois ollu paaaaaljo kivempaa hyppiä kinokseen ja säikytellä sieltä minua.. mokomakin.

Pakkasin kamerankin rekipussiin! Pääsi Nikonikin pois laukusta vihdoinviimein..Kuvauksellinen Kurko, kuten aina


Dimmun taidot kärkikoirana on parantuneet huimasti, se ohittaa edelläkävelevän koirakon vauhdilla ja kiskoo Kurkonkin mukaansa! :) Alkaa pikkuhiljaa luottoa tulla enemmän ja enemmän. Paikallaolo otettiin järvellä, about viiden minuutin stoppi ja kuvaustauko - ilman ankkuria! Jibii!  Pitkästä aikaa kruisailtiin jäällä, on jäätyny ne vedet jään päältäkin tulipalopakkasten ansiosta! Hurautettiin sitten kävelijöiden ihmetykseksi vielä pitkä pätkä jalkakäytävää, tulipa ohituksia ja suuntia samalla koulittua. Hyvä mutta äkänen reissu!

Lopuksi vielä posetus kotipihasta, uudet remelit kaulassa. Kiitokset vaan Henttisen Jonnalle ja hänen käsityötaidoilleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!