7.2.2011

O-OU!

Ei ees tiiä mistä pitäsi alottaa. Noh, vaikka siitä että me aletaan Kurkon kanssa treenaa rekihommien ohella kevään mittaan tokoa siihen nimeen, että kesällä sitte startataan mölleissä! Päästään ihan ohjattuna treenaamaan. Meillä oikeestaan kaikki muu on silleen "hanskassa", estehyppyä ei oo otettu paljoa - mutta niillä vähillä kerroillakin Kurkon hoksottimet hoksotti siihen malliin, ettei oppimisen nopeudesta tartte murehtia. Kenguruhan tuo on toiselta sielultaan..

No toinen juontuukin paskansiivouksesta, ja paskansiivouksessa pidettävistä kinttaista. Semmoset Puuilon puoliksitekonahkaiset 2 euron kinttaat. Aloin siinä siivoamaan tarhaa, samalla härnäsin hiskejä leikkimään ja riekkumaan. No, Kurko sitten äkkäsi ne puolitekonahkakinttaat, ja alkoi niitä ihan urakalla repimään käsistä (Thank God että oli toisetki sormikkaat alla, ois muuten Katikin nakkisormet ollu ruvella). Aikani siinä kattelin tätä hanskojen varastelua, ja kokeilin miten tykkää jos saalisleikillä palkkaa esmes tassun antamisesta. NO SEHÄN TOIMI SAAKELI! Minä jumalauta oon ostanu ties millasia välineitä, leluja ja patukoita - niin yks tykkää nostaa saalistusviettinsä PASKASESTA HANSKASTA :D

Se ilonaihe on tässä se, että Kurko tosissaan taisteli siitä kinttaasta. Annoin sen "voittaa" taistelun, kauheita tapporavistuksia ja kinttaan kuljettamista ympäri tarhaa - sitten takaisin  minulle :O Lopussakin helekkari, se jopa oikeesti murisi ja ärisi taistellessa! JES JES JES JES! Josko tokokentällä voisin vaihtaa puolenkilon nakkipaketin tähän, ah niin ihanaan rukkaseen joka saa tuon punakarvaisen syttymään <3

Ja niin, Kurkon etupään tilanne on nyt se, että koirasta katottuna oikea lapa on aivan jumissa. Sieltä löytyy semmosia jumituksia, että kun on pikkasen painaa niin alkaa lihakset ympärillä nykimään ja koiran reaktio on aika voimakas (mikä Kurkolla näkyy pään kääntämisessä minua kohti ja haukotteluna). Mietin sitten, että mistä hitosta nämä jumit oikeen tulee, onko tuo niin erikoisen muotoinen koira että pitäs hankkia sitte vähemmän perushuskyvaljaat? Syvä rintakehä tuolla kyllä on, ehkä houndityyppiset?

Lauantaina käytiin ihmisukon kanssa kattomassa Aaltosen Remua, joo kyllä, Hurriganesia ^^ Olipa kyllä kiva keikka, tanssijalkaa vipatti niin pirusti. Seuraavana aamuna ei meinannu päivä lähtiä sitte käyntiin, ku lehmä oli menny umpeen. Eikun koirat valjaisiin, reki alle ja porukoille lypsylle. Kiva oli, kauniissa pakkassäässä ihan asiasta tehden lähtiä "asioille" :) Dimmulla oli kyllä joku kusennuuskimis-vamma, liekkös kevät ja kärpiajat tuloillaan.. Kurkolla oli veto päällä koko ajan, se parantaa ja parantaa pisteitään valjaissa :)

Ankeata tekstiä, kun ei ole kuvia, mutta ei ole nyt semmosta konetta, johon uskaltaa Nikonin lastin laskea - tämä antiikinaikainen museokone kosahtaa välittömästi kovasta rasituksesta.

2 kommenttia:

  1. Eipä vissiin!! Mahti homma että löyty mahtava sontanen palkkaKINTAS!!

    VastaaPoista
  2. No, eipä tartte meillä enempää rahoja tuhlata patukoihin ja kalliisiin aktivointivälineisiin.. Muistaa vaan sillontällön piipahtaa Puuilossa ostamassa nuita kinttaita x)))

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!