15.5.2015

Taianomaista

Äpärä on ollut meidän iltatähtenä pian viikon verran. On kyllä ollut tavallista poikkeavampaa, en ole nukkunut kertaakaan edes päiväunia! Ollaan käyty melkeen jokapäivä metässä lenkkeilemässä, tosin nämä esterinperse-kelit on rajoittaneet torahammaspennun kanssa ulkoilua.




Taigalla on hyvä ruokahalu, sitä on helppo motivoida ruuan avulla mm. luoksetuloissa. Muuta en ole sille opettanutkaan kuin nimensä joka toimii luoksetulokutsuna. Pillin yhdistän siihen myöhemmin. Pillihommie pitäsi reenata koko koiraväen kanssa.





Taiga on ihan mahottoman energinen, se vetää satalasissa lähes koko hereilläoloaikansa. Syödä malttaa kyllä, varsinki kun kupissa on muutakuin muroja. 




Äpärä on kyllä ollu kaikinpuolin ihana. Se on todella reipas, vaikkakin aika kiinni Venuksessa. Me ollaankin sitä kuljetettu yksinään paljon, ettei vaan tule äetie aina ikävä. Vierotus on paikallaan kummallekin! Venus vois jakaa tuota rakkauttaan vaikka ihteensä, on se niin kauhtuneen näkönen kapikettu.



Napero on päässy heti tottumaan siihen, että me ollaan paljon autossa. Koirat, tai ainakin osa, kulkee siellä missä mekin. Taiga rauhoittuu autoon hyvin, isännän autossa siitä ei tiiä mitään - mutta talon toisessa kulkineessa se kätevästi möyrii etupenkille ja matkustaa ylypeänä vänkärinä! Joutuupahan Dimmukin väkisin olemaan pennelin kanssa kosketuksessa kun neljä huntaloa iskee takapenkille, läheisyys lämmittää vai hä!



Naikkoset nukkuu tuolla saunakamarissa keskenään, yöunet ainakin. Pyrin pitämään pentua yksinäänkin, jottei todellisuus iske liian kovaa vasten kasvoja kun työt alkaa kuun lopussa... Kiljua se osaa perkele, oli rynkyttänyt portinkin irti karmeista - nyt se on patentoitu niin ettei sitä enää auota pennun voimin. 



Venus ja Taiga leikkii PALJON. Iltaisin kun ne laitetaan huoneeseensa, siellä jytinä vaan käy kun itulaatikon alla on bileet. Takapihan aitauksessa ei melkeen muisteta pissiä kun menot menee leikiksi. Venus oikeen härnää pentunsa leikkimään. Niillä näyttää olevan hauskaa keskenään, mukava katsella niiden hömpötystä. Välillä Taiga käy imasemassa polttoainetta mamin roikkuvista tisukoista ja meno senkun jatkuu.





Taiga näyttää kieltä kaikille tuleville haasteille ja uusille asioille!
Mukavaa viikonloppua!



Taiga kävi tänään ekaa kertaa lääkärissä, sillä alkoi illalla todellatodellaälytön pissaralli. Tiristämistä ja pissattomia kyykkäyksiä. Pakonomainen tarve pissata, all the time. Itse VTI-kierteessä ja estolääkkeillä olevana tiedän tasantarkkaan että tuo ei ole muutakuin pissitulehdus. Aamulla soitto klinikalle ja tilanteen selostus. Pissanäytteen ottaminen, jeesussaatana mikä operatsuuni!

Tempasin keittiöstä desilitramitan ja heiluin vaaleanpunaisessa hellokitty-yökkärissä pikkuisessa vesisateessa melkein kontaten, samalla pennun hanuria tuijottaen. HA! KYYKKÄYS! TADAAAA kuppi hollille ja rumpujen pärinää. Taiga oli hyvän tovin kyykyssä ja ajattelin että sieltä varmaan tuli semmonen hyvä liru (mielessäni mietin että puoli desiä). Mitästä kissanvittua, teelusikallinen. Pentu autoon ja menoksi. 

Saivat onneksi siitä määrästä otettua pikana lukemat ja vielä viljelynkin. Tulehdushan siellä oli, leukkarit kolmella plussalla. Parka! Kipulääke ja ABpiikki nahan alle ja kotiinviemisiksi pullollinen lääkettä josta otetaan ryyppy aamua iltaa!

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tais lekuri työntää sinne nahan alle jotain lisävirtaa, semmoset on iltamenot ollu että heikoimpia hirvittää!



2 kommenttia:

  1. Pikaista toipumista pienelle! Todella kaunis pentu. Ihania nuo äidin ja tyttären kuvat, voi mahoton. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli samalle iltaa jo parempi, äkkiä alkoi lääke vaikuttaa! :) Ja virtaa on vaan tuplaten kun lääkkeen saapi suuhunsa, ei vissiin parhaimman makuista ole tuo linimentti. Venus ja Taiga on aika söpösiä yhessä, tunnustan :P

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!