4.1.2015

Siinon ämmille läksyy!

Eikös se Nygårdin Petri sanonu, että reeniä horo.. ;) Plussa- ja vesisadekelien iloja me löydetään tuolta reenihallilta! Tokojuttuja tahkottu ja muisteltu, naksuteltu uutta ja vahvistettu vanhaa.

Mehän ei oo muuhun oikeen näppejämme sotkettu kuin sivulletuloon.. Jäävistä on pieni haju, seuraamisesta vielä pienempi. Saatiin kuule oekeen kotiläksyjä, on se hyvä että joukossa on semmonen reenikaveri-Ippa joka kahtoo ja sanoo mitä tekee väärin. Tällä kertaa se vika on ohjaajassa, minä en osaa käyttää raajojani oikein. Enkä aivojen ja raajojen välissä olevia tiedonsiirtopiuhoja, vai liekkö niitä ollenkaan? Opetellaan palkkaamaan uudesta kohtaa, JOS minun käsi tottelee. Ostan vaikka uuden käjen jos tämä vanha menee samaa rataa ;)

Venus on opetellut koskemaan alustaan, hyvin se tarjoo joko nenällä tökkäystä, tassulla läppäsyä tai sen päälle makoilua hyvin. Ippa sitten hoksasi että kokeillaan ruutua, koska Venus ihan semisti osasi pienen matkan päähän mennä alustalle naksahduksen toivossa :)

Ensin vähän naksuteltiin ruudun sisässä.....ja ooteltiin oikeaa hetkeä - naks!Kylläpä se namitaskua tuijottaa kuin ryssää anttilassa..Eikun uudestaan, ja lähetys jo nauhan oikealta puolelta, sinnehän se paineli! :)Selkeesti tietää minne pitää mennä, nopeasti oppii ja hoksaa :) Kunhan vaan naksuttajan hoksottimet ois yhtä nopsat..Hyvä tyttö, tassu alustalla!Parit posetukset sivulla, vähämpä on kiero ja edessä - mutta niin on omistajakin. Kiero ja etupainoinen. :D
Sitten päästiin missireenien pariin. Muutaman kuvan sain Messarin kehistä ja totesin Venuksen seisoneen siellä päin v*ttua. Nyt sain assari-Ipalta mielipidettä ja neuvvoa mikä jalka minnekin sojottaa! Tämännäkösenä kun me Tamminäyttelyyn lähetään niin mikä muukaan sieltä tulee titteliksi kuin BIS1? ;)Melekosen keponen askel muorilla, niin että Kipparin matotkin aaltoilee vauhdin myötä :DSuurensuuri kiitos kuvista Ippa! Tämmösiä reenejä lisää, joissa myö omistaja saapi läksyjä - ei vain koira :D

Tänäiltana huomasin jonkun pussailleen lattiaa punaisin huulin. Jäljet johtivat Venuksen hännänalle. Kärpiaika on käsillä.

Mukavaa alkavaa vuotta lukijat! Oisko jotain toivepostausta? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!