26.12.2014

Hiskien joulu

"On hanget korkeat nietokset". Nojaa, aurapenkat ehkä puolenmetrin tienoolla. Pakkasta parraina päivinä -27!! Arvaatte varmaan mikä herrasväki tästä tykkää.. Parasta mitä jouluna voi tehä, on juosta suuna päänä pitkin lumisia mehtiä, tarttua kaiffaria persposkesta ja antaa sille oekeen kunnon lumipesu! Että tekee kutvosta! :D

Dimmullakin helpottaa mitä viileämpi keli, sillä ei tartte enää heittäytyä viilentymään - riittää että puree välillä aurapenkkoja ;)Kurpan väliviilentymiskeino näyttää siltä että penkkaa pitää tukea..

Tämä kuva on otettu aatonaattona, kello oli ehkä puolessapäivässä ja silti melkoisen hämyisää.. Ei paljon valosilla kuvilla juhlittu ylivirittyneiden piskien kanssa :DTätä hullunmyllyä riittää pakkaslenkeillä, Venus juoksuttaa poikia. Kurko menee aina samaan lankaan ja yrittää kovasti pysyä perässä - siinä kuitenkaan onnistumatta. Dimmu tyytyy kohtaloonsa ja jättää leikin sikseen. Tai sitten se yllättää Venuksen oikaisemalla mutkia tai puskia.... Varo vaaraa!Pakkaskeleillä ja jonkunnäkösellä hangella koirien juostessa myös myyrät ja hiiret saapi vipinää kinttuihinsa. Hauskannäköstä toimintaa, vois melkeen itekki liittyä hiskien ilakointiin kun kettuhyppyjä tehhään kymmeniä peräkkäin ja kaivetaan niin pirusti.. Hiiret varmaan nauraa partaansa kun juokseevat hankien alle piiloon..Hiskit vietti joulunsa omassa tarhassaan, kera lihaisten ja runsaiden poronluiden! Joulupukkia eivät siis päässeet näkemään.. :/ Joulupäivänä ja tänään Tapaninpäivänä koerot pääsi lumikenkäsafaroimaan, moitteettomia kinkunsulatusapulaisia :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!