29.7.2014

Kesänvietto siperialaisen silmin

Eihän vaikka välitetä kuvanlaadusta? Hyvä! Sampsunki on näppärä kamera suoraan taskunpohjalta kesäkiireissä ja helteissä.

Dimmun mielestä meillä kotona pitäsi olla "normaali" sänky, jonka alle voisi kömpie viilentymään. Dimmu ois halunnu ottaa tämän ihanan sängyn matkaansa, tai jäädä sinne alle. Nimimerkillä sänkysi alla on mörkö.


Emännällä tais tippuo viimenenkin ruuvi, ja meni pureksimaan savolaesen koeranaisen koeroo, voi kääk!Nalle-Kalevi maastoutuu. Mökin edustalla kylmiä isoja kivilaattoja, oi viileys tulejo!


Koiraväen ollessa untenmailla, suuntasi isäntäväki järvelle kera onkivapojen.


Onkimalla saadut kalat syötiin sulassa sovussa niin koirien kuin ihmisten kesken. Grillattuna suoraan hiillokselta! NAM, suosittelen jokaiselle. Suolet vaan pois ja ihmisravinnoksi tuleviin kaloihin suola sisälle ja tovi hehkuvan hiilloksen armoille.


Arktisen rekikoiran mielessä siintää hankikantoiset nietokset, vaakasuorassa piiskaava lumituisku ja nokan päässä kiikkuva jääpuikko. Ei tämmönen tappohelle, kun ei voi edes liikkua normaalisti. Muutenkuin veneellä.


Venus on keksiny uimisen ihan tosiaan. Se ui jopa veneen perässä, ja sen voi kätevästi nostaa veneeseen pannasta :D Mökkeillessä koirat sai juosta pikkuisessa saaressa, sen parin hullun juoksuaskeleen verran - sen koommin hiskit keskittyivät imeskelemään rantaheinikkoa.

Kurkon persaus on parantunu hyvin, vain paljas pakara enää jäljellä! Uimahommat on sen kohalta kokonaan jäissä, vain läntäröintiä on lupa harrastaa. Dimmu sen sijaan asuu vedessä, mokoma superimutehoinen kolmentoista tipan tamppooni.Kesälomalla hiskitkin matkustaa. Tuttuun ja turvalliseen paikkaan Kuopioon! Dimmulla oli selkeesti tiedossa minne tultiin, tunsi paikat! Kurkolla oli niin sikakivaa kun oli ympärillä muitaki bimboja jotka jaksoi helteestä huolimatta leikkiä hippasta.

Dimmu vietti samalla reissulla 5v-synttäreitä. Paikalla oli tietenkin veljensä Koda ja isänsä Haldir. Äetee ei lähteny posetuskuviin ollenkaan!...sillä välin takavasemmalla, Keke ottaa kunnolla boolimaljasta huikkaa... Taitaa viilennystä hakea juomakupista ;D
Siinä on pojat ennen ja jälkeen, neljän vuoden aikaerolla, niin ne vaan vuodet vierii..


Siinä meidän lomakuulumiset, terve!


2 kommenttia:

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!