21.5.2014

Kaaoslapset Kaunisniemessä ja kuljetusprobleema

Harmaahapsiaiset autoon ja kohti Kaunisniemeä - paikallisten mukaan Lomakylään. Kurko jäi kotiin syömään rustoa, en viittinyt ottaa sitä riuhtomaan hihnaan. Eineslihapullia tasku täyteen ja menoksi!

Dimmu ja Venus on kovia koiria läntäröimään, ne hyökkää millon minkäkin perään veteen. Dimmu kasvattais räpylät jos asuttasi veden ääressä..
Pitkästä aikaa oli kiva ulkoiluttaa kameraa, vaikka tuo mäntytukkinen kangas on haastava kuvauspaikka varjoineen. Kuvien laadusta nyt viis, pääasia että kesäaamu lomiksessa alkoi  mukavasti :)Mikähän tarve se on vedessä ravistella turkkiansa...?? Venus näyttää miten muuntaudutaan sekunnissa siperianhuskysta alaskasnhuskyksi! Dimmua ja Venusta vois seurata tovin aikaa kauempaa, ne kahestaan touhuaa ja tutkii. Dimmu päällepäsmärinä menee edellä ja Venus uteliaana perässä. Hauska pariskunta, niillä on ollu alusta asti semmonen omanlaisensa suhde - Kurko on jäänyt siitä auttamatta pois :D

Sinä lukija, joka ajat lava-autolla, miten kuljetat koiria? Onko lavalla kiinteät boxit, vai kuljetushäkki katteen alla? Jos on omatekemät boxit, miten teit ne? Kätsyä toki kun tuon häkin saa todella nopeesti pois, liinat vaan irti.. Koirat tykkää matkustaa tuolla lavalla, vaikkaki ne välillä on vailla takapenkille..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!