20.3.2014

Päivitys nro. 200 ja toivoa sopii!

Aamuinen 14km pyörälenkki kolmen koiran voimin sai Suomi-Vilmankin nöyrtymään voiman edessä. Tuossa mummupyörässä on pelkkä takana oleva rumpujarru, joka ikävä kyllä tänään suli siihen malliin että savu nousi ja ikävän hajuinen katku tunkeutui kuskin nokkaan. Loppumatkasta rengas alkoi pistää vastaan niin että tuntui kuin ilmat olisivat karanneet kumista.


Koirat tästä pitkästä ja viileästä -15 asteen pakkaslenkistä uupuneina töröttivät tarhassa kameran edessä lähes liikkumattomina. Dimmu osallistui emännän kanssa "suksitaan luisteluradalla"-osioon, kävimme siis kaksistaan tuolla Kiantajärvellä hiihtämässä. Tosin, retkiluistimet olis ollu kovempi sana kuin neonkeltaiset trikoot ysäribileissä.. Jäätä on nyt reilusti, lunta ei nimeksikään. 


Käkätti lähtee huomenaamuna paluupostina takaisin Kuopion suuntaan. Liikuttaminen on ollut perin hankalaa liukkauden takia, ja autottomana vaikeampi liikkua kestävien urien luo. Uria kyllä riittäsi mistä ajella, ja kelejä! Surkuhupaisaa, Keke tuli tänne jatkamaan rekikautta Kuopion siirryttyä syksystä suoraan kevääseen - ja kappas täälläkin suli paikat melkeen kokonaan.

Jokainen koiria kuvaava tietää, että niiden otoksien joukossa (varsinkin huskeja kuvatessa) on yleensä muutama hauska epäonnistunut ruutu. Tässä alemmassa kuvassa väijyin Dimmun läskiposkia, sen silmät alkoivat painua umpeen, posket senkun läskistyivät. Koira näytti lähes hamsterilta jonka poskista löytyy yhen pellollisen verran jyviä. Lopputuloksena on Kurkon karvainen koipipala... Miten sinulla Lukija, onko näyttää minulle hauskoja epäonnistuneita kuveja? ;)


Venuksen silmät on niin kauniin ruskeat, että joku päivä tempasen lusikalla ja maistelen onko ne oikeesti suklaatia..... <3



Reissusta rähjääntyneinä koiruudet nuokkuivat ja pilkkivät tämän yhdistetyn kakkatalkoolais- ja kuvaushetken. 




Oma pieni pallerolauma! Siinä ne pöydällä paistattelee päivät pitkät!



Ja lopuksi vielä Kaaoslapset, ne nuuskuttelee toistensa korvia aina ohimennen.



Tämä oli 200. päivitys! Nyt saapi toivoa jotain postausta, olipa se sitten kysely tai kuvapostaus, mitä vaan! =) Kevättä on rintakarvoissa joten sitä jaksaa taas panostaa kuvaushommiin ja kirjotteluun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!