1.12.2013

Suksitaan suolla!

Kirjaimellisesti. Käytiin semmosella paekalla ajamassa kuin Suksisuo. Kepomiehen kotitalon lähistöllä, meidänkään mökille ei matkaa juuri mitään :) 

Kepolaiset, iso ja pieni kumpikin, ajoivat jonkun matkaa edellä kelkalla. Hyvää reeniä kelkasta, käyttökoetta silmälläpitäen ;) Samalla turvasivat edustan notta onko metän elukoita, tai jotain muuta mistä urhea pikku tiimini ei seleviäis! Sitten äijät poikkesivat omia reittejänsä ajelemaan, myö jatkettiin tätä Salonharjuntien nielemistä.Matkan pituutta ei ollu missän vaiheessa tiedossa, mutta osasin kuitenni lukea koiria sen verran että käännyttiin ennenku alkoi uupumus painaa. Ura oli pehmyt, lunta apauttia 30 senttiä, keli oli lauhtumaan päin, joten juokseminen oli raskasta.

Retkikartastoa hyväksikäyttäen mitattiin reissun pituudeksi piirua vajaa 5km - joista kaks oli aurattua autotietä, ja loput tuota upottavaa pehmouraa. Sai kyllä olla ylypeä, Kurkokin jopa VETI. Kuun asento liene ollu hyvä... :D Siskan mukanaolo myös varmisti jouhevan eteenpäinmenon, vaikka tuota riistanhimoista kajaalikorvaa välillä piti komentaa pois ojista tai jälkiä nuuskimasta. Mukavasti oli alussa ja lopussa reissua helppoa tietä mitä juosta, melkeen niinkö alku- ja loppuverkat :)

Venus juoksi koko matkan keulassa, Dimmu ja Siska vuorotellen. Siska kuitenkin toteutti tämän pehmouran etenemisen paremmin, Dimmu taas käännöksissä veti pitemmän korren. Venus toivottavasti otti hyvin paljon mallia opettajapojista. Kurkon paikallaoloa se vois myös matkia, ja pysähtymistä..... ;)Kepolainen näki ekan kerran konkreettisesti kun koirat tekee töitä, muulloin me on vaan pingottu mahanalus jalkoja täynnä helpoilla urilla. Tykkäsi :) Tietääpä ainaki että joutuu lähtemään useamminkin yhdistetylle rekikoirailu-kelkkailu-mönkkäröinti-makkaranpaistoreissulle..... Heee!


Tuo minun Björkis, ei sitä oo tehty muualle ku tampatulle uralle. Tai sitte alla sais olla mehtäsukset, pitkät ja leveät! Tahtoi keulia koko reki, varmaan ollu vittumainen vedettävä.. Semmonen oli meidän eka rekireissu, tästä ei voi muutaku  jatkaa hymyssä suin.

Joko sinä lukija olet kerenny nauttia koiriesi kanssa lumesta? :)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, onpa teillä jo paljon lunta! :)

    VastaaPoista
  2. Paljon näyttää olevan lunta, meillä ei oo yhtään!:D

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!