7.2.2013

Lentokelit, for sure..

Potkurikyydissä kuuden kilometrin verran, käytiin kirjastossa ja päiväkahvella! Koirat pelitti tällä kertaa niin vauhdikkaasti että emännän piti kaks kertaa tupsauttaa metsikköön vauhdin hiljentämiseksi. Mutta selvennettäköön että olin liikenteessä potkurilla. Ens kerralla tuo ränkkänä-reki alle.

Lenkin jälkeen tunnelmat palauttavasta tuokiosta jäällä olivat aurinkoiset, Kurkolla oli kuulo mukana ja muutenki oli hupaisaa!Piskit kyllä tietää miten sitä viilennytään, Venus varsinki tykkää piehtaroida kinoksessa... Kurkon mielestä tuo on ihan typerää, lasten touhuja.Nuorin ja vanhin on opetellu leikkimään. Ne juoksee viittäsataa vierekkäin, ja alkaavat siinä sitten kisailla - kohta ne löytää jostain nietoksesta tuhannen solmussa.
Kaaoslapset. Kumpi on kumpi? ;)Meidän järvilenkin varrella on tämmönen järvelle laskeva mäki, koululaiset laskee siitä aina suksilla - on hyppyreitä ja sen semmoisia. Hiskit on tehny siitä syöksylaskumäen. Useimmiten pelkään että tulen törmätyksi kun tuommonen punaharmaa elosalama vilahtaa silmien ohite.Kotipolulla possujunassa.Takapihalla, tarhan ovella. Koiruuvet tietää suosiolla mennä tarhaansa - koska sen jälkeen on taskujen tyhjennys ja se tietää MAKKARAAA!! Kätevää muuten ku pääsee lähtemään ulkoilemaan niin että päästää koirat vaan tarhan ovesta..Potkuriporukka <3 Nikoni ois myös ollu repussa, muttta ei helkkari sitä uskaltanu ottaa esille, puhelin on pieni paha jos ois lentäny mutkassa lepikkoon. Pahoittelen laatua :D Se kypäräkamera.....Ens viikolla kolmen päivän vapaat, saisko sillon valjakkokuvia ihan kunnon kameralla? Kuka tulee kuvaa? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!