9.8.2012

Rollaattori rullaa

Jarrut ei vielä pelitä kunnolla, ottaavat pikkusen ja jäävät vielä hiihtämään! Jokatapauksessa uhkasin itsesuojeluvaiston ininää, ja päätin koettaa. Renkaat täyteen ja liinat kiinni. Semmosen liinaohjurin kyllä laitatan, ei helvetti jos tulee äkkijysäys niin menee meleko lahjakkaasti homma sotkuun.

Otin matkaan vaan harmajaiset, Kurkoa en kehannu ottaa ees matkaan vötkyämään. Sillä menee tuo kusien haistelu tärkeämmälle pallille kuin liinat kireällä juokseminen. Ja toisaalta, JOS ois sattunu olemaan niin hyvä tuuri että tuo ois vetäny, niin ei varmaan ois jarrulla ollu  mitään jakoja enää.. Jos.. ehkä. parempi oli jättää se hemmaan jatkamaan yöllisiä uneksintoja :D seli seli.

Matkaa ei kertyny kuin muutamia kilometrejä, ei tuo pikitiellä vedätys oikeen nappaa.. Kyllä se tästä, ois vaan tarpeeksi tuota vapaa-aikaa, kaikilla rekikoiraihmisillä pitäsi syksyt ja talvet olla vain vapaata. Kesä on niin joutavaa aikaa että sillon voi olla töissä.

Venus on selvästiki ottanu mammasta mallia nukkumisesta, puoliksi ulos sängyssä, tuhannen mutkalla ja ergonomia kunniaan!! Parhaiten nukuttaa siinä ouvoimmassa asennossa.

Lopuksi pieni pätkä rollsroycen ratista, pieniä hetkiä uskalsi jopa olla iliman toista kättä! Cool :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!