29.8.2012

(koiranruoka) Kokki Kolmonen

Ennen iltavuoroon menoa tuli joku kumma viiraus, kauppaan piti päästä ja sieltähän löytyi vaikka mitä herkkuja - koirille! :D

Eikun pata porisemaan, koirille iltapalaksi tiedossa sisäelinsöpöttiä. Päiväystarjouksia on mukava hyödyntää, ei jääny noille munuaisillekkaa hintaa kuin vähä reipas euro.. Puuroriisiä nyt on aina suomalaisen kaapissa, ja yleensä noita porkkanoitakin. Maitorahkaa nuo tykkää muutenki lipsittää, joten sitä sotketaan myös ruokaankin.

Tuoksu oli aika jännä kun nakkasin munuaiset pataan, mutta äkkiä se haju hälveni. Sanon muuten yhen vinkin, pitäkää puukot terävinä! Mikää niin ärsyttävää kun maksaa leikatessa puukko vaan muljuaa kun terä on päässy pikkasen tylsymään. Sama homma tomaattia leikellessä.

Tässäpä kuvallinen ohjeistus maksa-munuaislaatikkoon:



Munuaiset palaseksi..


..samoten maksa!


Parit porkkanat raasteeksi..


.. ja eikun toviksi pataan porisemaan.


Valmis mörnä näyttää tältä, viilentyessään vielä kiinteytyy. Ripaus valkosipulia, merilevää ja öljyä - avot!

2 kommenttia:

  1. Jos olisin koira, tulisin kyllä teille syömään! :---O

    VastaaPoista
  2. Nam ;). Ihana kun joku muuki tykkää kokkailla koirille, joskin munuaisia en oo ikinä laittanu ku minusta ne on niin ällöjä.

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!