4.6.2012

Hei hulinata ja koeran päätä seinään!

Minusta tulee tällä menolla eläinlääkärin vakioasiakas, tai ehkä minä oon jo, nimittäin Dimmun kolmivarvasjalka on niin paljon alttiimpi saamaan orkosia kuin tavallinen tassu. Nyt siihen oli tullu joku pikku nirhauma, oisko keppi pistäny tai joku raapassu. Ja tietenkin tottakait, sehän tulehtua pärähti. Ranteeseen asti turvoksissa ja kuumana. Tänäaamuna haju oli aika makoisa kun tuo tapaa tulla herättämään silleen että länttää tassulla naamaan.

Eipä se auttanu, ei kotikonsteillakaan saa tulehdusta pois. Antibioottivoidetta ja varvasvälituppoja, petflexiä ja lääkekuuri. Kyllä se taas siitä! =)

Pimpula on vaan kovin kipeä aina välillä, siis sillon ku tuo edes muistaa koko jalkansa. Iltaisin varsinkin telkkaria katellessa kuvaruudun eteen ilmestyy korvat rypyssä oleva, itkua vääntävä ja pieksetyn näköinen pikkuherra: KUOLEN TÄHÄN KIPUUN, OTTAKEE KAENALOON!!!!!

Tapaus Kurko. Vasemmanpuoleisesta kuvasta näkee taisteluarvet. Jaa mistäkö ne arvet tuli? No sanotaan näin suoraan että poju alotti naapurin kissan matkan kohti Pietarin portteja. Kissa, joka tulee tarhan sisäpuolelle kun koirat on siellä - tietää miten käy. Mirri lähti tästä maailmasta luodin mukana, Kurko lähti vaan pesuhuoneeseen haavoja nuolemaan. Korvassa pitkä vekki, ja silmien ympärillä pistoksia ja tuossa toisen silmän alapuolella kunnon viirut. Niitäki saanu voidella ja puhistaa, tulehtumia ei oo, ja Kurkolla joku kumma vietti nyt noiden pienten lelujen teurastukseen... mikähän liene? ;) Tappajahuskyt liikenteessä taas, neuvoksi vaan kissojaan vapaana pitäville, että näinkin voi käydä. Enkä olis muuten menny kahinan väliin, ois koira saanu tehä työnsä loppuun, van siinä ois saattanu käydä huonosti - koiran puolelle. Kas näin, saanko esitellä! Arvoisa blogin lukijakunta, nyt kun asunnossani majailee miehen ja kolmen koiran, erinäisten kodinkoneiden ja vehkeijen lisäksi myös uusvanha ompelukone, tulee blogiin tekstiä myös ompeluksista. Tuolla ois pino kankaita ja vanhaa peittoa ja petaria että koirille lisää sänkyjä tekis.. Tuo yks ainut peti on niin kovalla käytöllä ettei tosikaan! 6 kommenttia:

 1. Voi koiruuksia:) Tappajakissahan teille on hyökännyt viattomien koiramussukoiden kimppuun, Kurko vaan vanhimpana on puolustanut laumaa <3 Reipas koira, annahan isot rapsutukset urotyöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäpä sitä koskaan tietää, eliminoidaan kaikki neulatyynyt reviiriltä :D Mut sanon minä sen, että jos olisin pari sekuntia myöhemmin menny niin kissa ois ollu hengetön. Koko tää tilanne kesti muutamia kymmeniä sekunteja. On tainnu kisulla mustat ajatukset olla, halunnu päättää päivänsä? :D

   Poista
 2. Täysin kissanomistajan syy. Ei voi olettaa, että jos se oma mirri tunkee toisten aidatuille pihoille, sille ei saa mitään tehdä. Joskos ne kissaihmiset oppisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, sama kun tuonne olis tullu jonkun koira. Minun piha, aidattu piha, koirat toisinsanoen kytkettynä. Mut minä en ymmärrä, miks niitä pidetään irti, keväällä melkoisen monta autonalle jäänyttä näkyy teiden varsilla. Sitte nämä jotka kusee petivaatteet, autonsyylärit, kynsiivät paikkoja. Jos mulla ois kissa, se takuulla asuis niinku koiratki, vain siellä vapaana missä siitä ei oo haittaa kelleen. Ja minä ite vielä niin allerginen kissalle, että puistattaa pelkkä ajatus että tuossa sylissä kehräis kisu.

   Poista
 3. Voi Kurkoa ja voi kissaparkaa :( Vaikka ns. kissaihminen olen itekin, niitä löytyy kotoa kaksin kappalein plus vielä maalla asutaan niin ei nuo omat mölliskät irtaallaan juokse pitkin kyliä. Enkä tykkää siitä että muitten kissat tulee paskomaan, kusemaan ja tappelemaan keskenänsä meidän pihalle >:( Saati kun nyt on muutaman viikon aikana alkanut meillä majailemaan joku vieras katti, en tiiä yhtään onko se jonkun hylkäämä vai jonkun lähiasukkaan. Onnistuu tehokkaasti huudattamaan koiria yötä myöten -ja kysympä vaan että ketkähän saa naapuruston mahdolliset vihat niskoilleen yöllisistä häiriöistä... Ei varmasti ainakaan kissanomistaja! Kattimus on lisäksi alkanut menemään lähemmäksi ja lähemmäksi koiratarhoja, milloinkohan se on siellä kuoliaaksi ravisteltuna ja jollain koiralla silmät päästä revittynä :( Ja syyllisenähän tietty sitten taas on koirat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaa onko minua epäilty tästä hommasta, että eihän kissa nyt herrajumala voi sinne tarhaan mennä itekseen. Minä ilmeisesti oon aamuviideltä käyny sen kissan ettimässä ja nakannu tuonne tarhaan, vai onko koirat repiny kissan tuosta verkon läpi? Kiersin verkon, kun meillä on tuota vihreää pehmeää puutarhaverkkoa jossa näkyy todellaki jos siitä työntää edes käden läpi.

   Mut onneksi kävi näin, koiralla vielä silmät päässä - ainut vaan että sateella tuo osumaa ottanu korva menee lurpalle :D

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!