13.6.2012

Debyytti

Ilmotin Venuksen tänään Oulun kansainvälisiin, tuomarina siellä ois Marja Talvitie. Saa nähä päästäänkö paikalle, ja mitähän se ipanasta tykkäis. Kovasti kyllä ollaan reenailtu ja opeteltu, ravailtu eri vauhdeilla ja kokeilu asettelua ja vapaasti seisotusta. Venus tykkää seisoa vapaasti, jos alkaa asettelemaan niin tättähäärä pistää ranttaliksi ja antaa käsipäivää ja lopussakin kun tyty on paikallaan - on sen asento kaikkea muutakuin hyvä :D Joten, peukkuja meille!

Ja jos en itse pääse mukaan, niin sitte on kyseltävä että kenen kyydissä neiti sinne pääsis ja kuka sen siellä esittäis. Muutamia on jo mielessä, mutta katsellaan sitä sitten!

Dimmun varpijainen parantumaan päin, haavauma pienenee kun on saanut olla ilman tuppoja ja töppöstä. Kuuria on edelleen vielä jäljellä ja aion kyllä loppuun asti syöttää kun tämä pirun mätäkuu aina pilaa kaiken..


Postaukset on ihan tylsiä ilman kuvia, nyt ei ollut tuoretta mutta tässäpä teille Venus-KesäHeinä-Neito aamukasteessa märehtimässä, ikää muutama kuukausi :)

1 kommentti:

  1. Minäki ilmotin tänään (aina viime hetkillä...) Neven Ouluun :) Jos vaikka pääsis Veenuaki rapsutteleen sitte :D

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!