26.3.2012

Kevättä irtokoirissa

Alapuolella olevasta kuvasta tulen aina hyvälle tuulelle, Dimmu-poika naatiskelee vapaanaolemisesta ja keväästä!







Venuksesta on ollu aina tietona, että sen jalkojen sisällä on kaikkea muuta kuin jänteitä ja luita, siellä on kovan luokan iskarit ja kuormajouset - sekä vieterit! Helposti pomppaa minun pään korkuuvelle, ja minun ruovolla ei oo pituutta kuin 163cm.. Pikkusen kun lelulla hetsaa, niin neito tekee vaikka millasta ilmakieppiä, alla kuvasatoa. Linssin takana heilui tuon punaisen bc:n mamma Ippa :)







Pääsiäinen ja myöten munajahti alkaa lähestyä! Toivon mukaan Sintintintti tulee tänne meille lomailemaan, kun emäntäsä ja isäntäsä häipyyvät kohti omaa reissua. Jospa saatasi päivitetty versio kaverikuvista ja rekikuvista :)

Venus täyttää pian 9kk, ihan minä olen mykistyny miten aika menee nopeasti, ja miten helppoa elämää Venuksen kanssa on ollut. Jos tuommosia pentuja tulee uudestaankin vastaan, niin kyllä meiltä paikka löytyy. Enemmän nuo urokset on aiheuttanu harmia.

Arkistoja kaivelin.. Kurkon mielestä pentu oli ihana, mutta vielä ihanampi oli sen mukanatullut pyyhe joka haiskahti Kuopion väelle <3

Venus-peipi mahtaa olla joku kolmikuinen tässä, harjoteltiin seisomista ja hyvinhän se tuossa napottaa! Kun sais yhtä hyvän kuvan nytkin :D Toinen oli niin iloinen ja motivoinut penduvaava!

Tähän on tultu, kainaloinen hieman jo isompana. En minä voi kyllä muuta sanoa, että Venus on kyllä nimensä veroinen, taivaan kirkkain tähti, sekä rakkauden ja kauneuden jumalatar.

Tässä tyylinäyte siitä rakkaudesta. Venus ei koskaan jätä pusuakaan puolitiehen, kaikki tehdään loppuun saakka intohimolla.


3 kommenttia:

  1. Ai että siun koirat on kauniita! Mielettömiä kuvia sekä mielenkiintoista luettavaa on blogisi sisältö. Jäänpäs tänne taustalle seuraamaan :)

    VastaaPoista
  2. Millä kameralla kuvaat koiriasi? Nämä ovat mielettömän upeita! Itse juuri metsästelen uutta vekotinta, siksi kyselen :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos! =)Tässähän ihan juron kainuulaisen naama alkaa punoittaa kun noin vuolaasti kehutaan :D Muhmulle, mulla on kamerana Nikon D80, ja putkena on Sigma 18-200mm :)

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!