5.3.2012

Kevättä irtokarvoissa osa 2

Eilispäivän ohjelmassa oli  hyvästä seurasta nauttiminen sekä koirien että emäntien kesken :) Lomakylän aurinko lämmitti mieltä ja poskipäitä. Venus pääsi taas vähän erilaiseen seuraan, belggari-Varman ja tipsu-Venlan kanssa tutustumaan. Varmasta se tykkäsi, melkeen vuosikas uros sai teinitytön suorastaan lirkuttelemaan.. Venlaa piti vähän sillä silmällä katsoa, ettei se vaan pienen kokonsa taakse kätkeydy ja olekin hurja pippurinen emäntä. Venlalla tietenki oli vastalause tähän asiaan - mutta pari kertaa Venusta siipautettuani eivät ne enää edes huomanneet toisiaan. Naiset......

Mukana oli myös meidän vakiporukkaan kuuluvat perroemännät Diva ja Tilta, jotka äänellään tiedottivat koko Lomakylälle että ME OLLAAN TÄÄLLÄ! =)

Suljin lauloi ihan kivasti, opetteluttaa tuo putki vielä - mutta en voesi enempää tyytyväinen olla.

Emäntä kehittelee itselleen lentsua, mutta onneksi tässä meidän asunnon "alapuolella" on järvi jonka jäälle voi päästää hiskiäiset juoksemaan, ei tarvitse vääntäytyä remmikävelylle saatika rehkimään minnekkään. jäällä voit vaan seistä ja vetää takkie tiukemmin päälle.

Ajattelin muuten ostaa hevoshommissa käytettävän metallisen hikiviilan, sillä lähtöö nimittäin karvatki ihan v*ttuilematta. Sillon aikoinaan ku olin hevostallilla kesällä töissä, Dimmu matkassani, sain sen sinä kesänä kynittyä niin tehokkaasti ettei silläKÄÄN ollu kuin ohut peitinkarva päällä.. saiski kaikki nuo koirat samaan tilaan..! Siinä oiski operaatiota.

3 kommenttia:

  1. Ai että Venus on nätti <3

    VastaaPoista
  2. hianoja kuvia ja söpöjä koissuja ♥ :) kiva blogi on muutenkin teillä! C:

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtavia kuvia!

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!