20.1.2011

Malttamattomuutta

Eihän tässä nyt raaskinu huomiselle päivälle mitään kirjotettavaa jättää.. Huomenna tiedossa reittien avausta kolmen koiran taktiikalla, rypiskö reen kanssa siellä kinoksessa vai ihan hiihtovyö+viuhka-tyylillä? Lumikengät ois pirun kätevät nyt.. Kaikessa yksinkertaisuudessaan, pyörätielle. Siellä tuskin törmää poroon tai siihen canis lupukseen. Piikkijarru huutaa kyllä hoosiannaa, mutta huutakoot - sitä vartenhan se on olemassa, että jos ja kun johtajakoiran korvat sattui kuuroutumaan, on jollain millä hiljentää ennen rysähdystä..

Huomisen tavoitteena ois samanlainen, 12-15km lenkki kuin viimeksikin, tosin nyt paljon helpommassa maastossa. Dimmu saa jatkaa kärkenä, Kurko saa tehdä töitä Siskan kanssa pyörässä. Rupeaa tuolle nuorikolle tulemaan lisää varmuutta käskyihin. Ohituksista ei sitten puhuta, vaikka kuinka haluttaisi. Tiedossa on myös tarhan perusteellinen siivous, äkkiä se vaan kolmas sinappikonekin näkyy kikkareiden määrässä (vaikka tuo elää pyhällä hengellä)! Ja kylläpä näkyy myös syömisessä nämä hellekelit, Dimmulla eritoten. Kurko nyt syö, vaikka ois justiin vetäny kaikkien kolmen edestä...Ruokahalu on vuorokaudesta, ajasta, vuodenajasta, vireystilasta, mahan täyteydestä ja ruuan paljoudesta välittämättä VALTAVA. Ihme kumma, meillä ei siltikään ole vyöryvää showPULLAA.

Huomenna pitäsi myös käydä täydentämässä muonavarastoa, JiiVeetä 15kg kiitos! Lihaa on nyt niin paljon, että toivottavasti keretään kaikki syöttää ennenku lämpimät kelit tulee. Tai sitte on syötävä omat ruuat pakastimesta ja tungettava koirien eväät tilalle....

Josko sitä nyt raaskis mennä unia kattelee, kun saa jakaa näitä ajatuksia muillekki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!