1.10.2013

Unennäkijöitä ja hirveitä lihoja

Mukavat iltaunet sohvalla - yksin..

..kunnes viereen kapusi venyvä mummukoira..

.. Kimmokin haluaa mukaan köllimään, Kimmo niin tahtoo..


For real, kiva että koirat on tulleet "tutuiksi" keskenään ja kykeneevät olemaan jo näinkin lähekkäin ja näinkin rennoissa fiiliksissä. Venus ja Rita jopa pikkusen leikki männä päivänä, olipa jännä kattoa kun mummukoiran jää alkaa sulaa :D


Möykkääjämummu suoraan Suomussalmen sykkeestä!


Mutta asiasta kukkapurkkiin. Olin iltamissa kyläilemässä, ja kotiinpalattuani minua (tai siis koiria) odotti tämmöinen ylläri! Iso laatikko hirven roipeleita! Pitkä pätkä selkärankaa, kylkiluita, rustoa, kolmin kappalein vasan lantioita. Koirat oli jokseenkin tyytyväisiä iltaruuan määrään, koostumukseen, kokoon ja näköön. Kurko juoksi oman lantionsa kanssa suoraan koppiin, joten odotettavissa on luupaskojen lisäksi myös rutirex-kakkaa :D Toisinsanoen, Kurkoa ei saa häkistä nyt ulos kuin kantamalla - senverran tärkeitä on sille nuo luut. Ja onneksi niitä saadaan, koska:
- meidän laumalla ei ole ikinä ollut hammasongelmia
- anaalit tyhjenee itekseen eikä niidenkään kanssa ikinä mitään


Kiitos sulle mehtämies joka nämä aarteet meille toit! =)

Miten sinulla, lukija, syövätkö koirasi luita ja mistä niitä saat?

3 kommenttia:

  1. Ihana mummukoira, haluun nähdä joskus livenä! Herkkuluita olet saanut, nami nami :)

    VastaaPoista
  2. Meille tuo kans naapurin mettämies peuraa tai hirveä. Appiukon naisen koiran kummisetä joka käy mettällä tuo hirveä. :)

    VastaaPoista
  3. Ei liene Katille yllätys, syödään! Ja niitähän saadaan metsästäviltä ystäviltä, hirveä, peuraa... Ja on joskus joltain ystävältä poroakin saatu :) Ja luiden lisäksi hirven sydäntä, maksaa ja munuaisia, pienellä vaivalla saa taatusti lisäainettomia megaherkkuja reeneihin. Eikä muuten oo hammaskiveä tai anaaliongelmia, ees Mopilla, ei oo ihan jokaisella pikkukoiralla semmosta purukalustoa kuin sillä. Hitsi että minä tykkään syksystä!

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!