19.8.2013

Rovaniemi KV 2013 "Jussinäyttely"

Niin myöhän pyörähettiin Venuksen kanssa Rollossa missikisoissa. Edellisillan yhteenotto talon vanhan mummun kanssa jätti pientä orkosta naamatauluun, mutta ei muutakuin itkut sikseen ja taipaleeseen. Juhannuspäivän aamuna sianpieremän aikaan matkaan. Komea aamu mutta kuuma. Mitä lähemmäksi päästiin päämäärää niin sitä huonommaksi ilma meni. Tai no, koirien kannalta parempaan! Minua ei yhet pienet vesisateet haittaa, eikä tuntunu haittaavan kepoakaan - huh :)


Hiskikehä oli aikataulussa, kehä oli hyvällä paikalla reunamilla, tilaa oli riittävästi ja tuttujakin nähtiin! Kisamakkaroita jäi siltikin ikävä, ei siinä kaatosateessa ois tienny purrakko omaa sormea vai kärkkäriä..
Venus oli koko toimituksen ajan normi oma itsensä, ei paljoa säikkyny tai ihmetelly. Kierreltiin näyttelyaluetta, ostettiin mm. retkituoli, kun eihän reippaat suomalaiset nuoret jaksa kovin pitkään omilla jaloillaan seistä yhessä kohtaa :DKehässä Venus ois voinu liikkua rivakammin, selkee väsymys painoi päälle. Mutta hyvin se siltikin liikkui ja käyttäytyi. Ei nostanu laukalle eikä pälyilly ympärilleen, hyvä Veenu <3
Yksilöarvostelussa taas normisettiä, muori ei tuumi mitään. Useat harjotukset kopeloinnista ja paikallaanpysymisestä on näköjään tuottanu tulosta :)Vettä alkoi pikkuhiljaa hipsiä, no eipä ainakaan pääse hiki valumaan paahteen takia.. Yksilöarvostelusta ERI, ja sitten odottelemaan jatkoa. 


Narttujen kehässä juostiinkin sitten useampaa kierrosta, neitiä piti kunnolla imuttaa eteenpäin jotta juoksiki kovempaa vauhtia. Loppujenlopuksi ei huono tulos ollenkaan, koira oli omanlaisensa ja tiesinkin mistä voi tulla sanomista. Olin tyytyväinen tuomarin käsittelyyn, aikatauluihin ja ylipäätään onnistunut reissu. Toivoinkin jo homman loppuvan, sillä alkoi päässä painaa melkeen 400km kotimatka ja uni ja nälkä.
Venuksen tulos Rovaniemeltä:

"N. 2-vuotias nuori narttu, jolla kauniit ääriviivat. Sopiva raajakorkeus. Oikeanlinjainen pää, erinomaiset korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman pitkä lanne. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä raajaluusto. Hieman kapeat takaliikkeet. Sivuliikkeestä pitkä joustava askel. Kaunis turkki."
NUO ERI NUK3 SA PN3

Muorin aarre <3

© Mirella

© Mirella

© Mirella


4 kommenttia:

 1. Hieno ja kaunis Veenus, onnea menestyksestä.
  Ihana kuva kun halailette <3

  VastaaPoista
 2. Hieno parasnarttukolmonen on hän. <3

  VastaaPoista
 3. Huh huh, on se kyllä aikamoinen kaunotar!

  VastaaPoista
 4. EIkä me sitte nähty olleskaa! Höh. Mutta hieno Venus! :)

  VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!