20.5.2013

Vesipetoja ja valkosipulipohdintaa


Kaippa se kesää tekee tuloaan, vaikka kesäihminen en ole missään nimessä. Toki, on valoisaa ja virkeä olo sen nähden - mutta tuo kuumuus. HOHHOI mitä p*skaa. Minä kärsin, koirat on fleguja. Mutta onneksi, nämä yhet kuuman päivän lenkkeijät sentään viihtyy vetten äärellä. Kuvaoksennus tämänpäiväiseltä lenkiltä hakureenien jälkeen :)

Mukana menossa tietenkin Moppi ja Manta!
Minäkö uimaan? Ime parsaa.


My precious <3


Mistä tietää että Dimmu on revitelly rannalla? Koska rannalla olevista tassunjäljistä yhestä puuttuu varvas.


Moppi haaveilee ihanista rantaleijonattarista...


Venus kuumentuu ja sitten viilentyy!


Manta sentäs näytti uimisen mallie, kun pystykorvat ei kastellu turkkejansa läpeensä..


Tältä näyttää uitettu beecee!


Kuva on lavastettu; koirien piti hypätä hienosti rungon yli että saadaan hieno koikkaloikkakuva.. Hyppykuvan sijaan muistikortilta löytyi sitte tämmönen hurjastelu-otos :D


Dimmukainen tassupohjailemassa..

Ja nyt, tuo ostamani koirien super-turbo-fööni on osoittautunu erinomaiseksi. Dimmun persvillat on täyttä tavaraa, niin tiheätä ja paksua että sinne kehkeytyy paljosta uimisesta ja kosteudesta hotspotteja.. Föönillä kun pöläyttää kosteudet iholta pois, niin jätkän persuuksissa ei ole vielä yhtään spottia! JES!

Valkosipulin syötön sais taas alottaa ennen ötökkäkautta. Kertokaapa lukijakaarti, millasella annostuksella ja laadulla (tuore/kuivattu) olette tätä luonnon omaa antibioottia koirille syöttäny? Dimmu nimittäin närästelee suht helposti..

Onko yks kynsi kolmelle koiralle jaettuna ok? Päivittäin, n. 20kg painavat?

Kokemuksia ja vinkkejä kaipaa tämä täti joka inhoaa räkkää yli kaiken..4 kommenttia:

 1. Meillä syödään Pharma Garlic valkosipulirouhetta 1tl päivässä:)

  VastaaPoista
 2. Myö oon nyt antanu ihan jauhettua valkosipulia, kaupasta mutsi osti kilon törpön meille jaettavaksi. Annostelen semmosella 15ml mitalla reippaalla kädellä :P Voisko olla, että raaka sipuli pistää närästämään?

  VastaaPoista
 3. Mä annan valkosipulirouhetta jota saa kennelrehulta. Purkissa on annosteluohjeet joten niiden mukaan ollaan menty. :) Ei ole punkkeja näkynyt..

  luuhullut.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Onko sillä mennyt varvas poikki?

  VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!