25.5.2012

Aikaisten aamujen touhuo

Sianpierasun aekaan, tai kukonkiekasun aekaan. Normaalit ihmiset nukkuu aamun viimeisiä syviä unia, kun aurinko alkaa nousta ja linnut sirpittää. Van tiiätkö mitä rekikoiraihmiset tekee? Vahtaa kelloa että joko on koirien juottoliemet ollu mahassa tunnin-pari.. Voiko jo lähtee lenkille. Sitte huolettaa, ettei lämmöt nouse turhan korkealle - pihalla siis. Meidän tämänaamun ohjelmaan siis kuului sitä ihtejään, eli reenie horo reenie!
Takapihalla on erikokoisia monttuja, voi ihan vapaasti valita minne kääriytyy reenin jälkeen nukkumaan. Tässäpä teille arvoitus, kumpi Dimmu - kumpi Venus? 

-------------------------------------

Me ollaan hiskien kanssa ahkerasti pidetty piknikkejä takapihalla, nytkun sinne voi mennä ilman kurahousuja. Ekat grillausiltamatkin vietettiin. Venua ei oikein voinu päästää grillin lähelle kun se ois vedelly lihat parempiin suihin.. Yllätys.. emäntääsä tullu?

------------------

Venus täyttää parin päivän päästä 11 kuukautta. Vihdoin ja viimein saatiin neidosta kuvajaista, kehitystä vaatii vielä - muuta nyt tuon ikäseltä ei voi edes odottaa. Näyttelykehiin me keretään kyllä, emäntä painaa nyt sen verran kovasti töitä ettei pirukaan kerkie mertaan. Kasvetaan rauhassa, ja kerätään rahaa uusiin tarhausvälineisiin, jotta saapi Venuskin rauhassa olla takapihalla, ilman että pääsee pomppimaan yli.


© Kaija Seppänen


Parit viteot jos lisäisin, yks on reenipätkää, toinen on sitte reenitauvon uimatauvolta :DJa semmonen juttu, että haluaisko joku taitava tyyppi tehä meille uuven bannerin, tai mikä tuo yläkuva onkaan? Mulla ei oo mitään edustavaa kuvatusta noista kolmesta potrettina ja kiinnostais semmonen photoshoppiversio :P Hihi, vapaaehtoiset lähettäkööt viestiä!


2 kommenttia:

  1. Veenus vasemmalla ja Dimmu oikealla:)

    VastaaPoista
  2. Veenus on kettingissä, koska Timmuliini on hyvä poika eikä tee tuhmuuksia esim hypi aitojen yli...

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!