3.2.2012

Jäätävät lenkkeilijät

Poikain kanssa kolmisin lähdettiin jäälle lenkille. Kurko tietenkin hihnassa, miten nyt muutenkaan. Makkaraa tasku täyteen, pilli hihan sisään lämpimään ja menoksi!

Tämä meidän asuinalue on entistä rajavartiostoa, niin tässä on takapihan metän takana lampi. Ja hyvät kelkkareitit lähtee melkeen tuosta kivenheiton päästä. Hetsasin Dimmua ensin tovin aikaa makkaralla, että se varmasti tajuaa että se lenkkisiivu on minun taskussa eikä missään lammen toisella puolella. 

No, siinä kun sain sormet palellutettua, löysäsin Dimmun irti. Rälli rälli rälli. Rälli rälli rällllliiiiiiiiiiii!!! Tuo harmajainen innostutti Kurkonkin mukaan tuohon kamelinpaskaralliin. Kurko oli mulla hiihtovyössä ja pitkässä juoksutusliinassa kiinni. No, otti vauhtia sen 10m ja NAPS! Sinne meni koira. Voi vittu. Eikun paniikissa pilliä kaivelemaan sieltä lämpimästä hihasta. No voi sun saatana, nyt se pilli uipi tuolla kinoksessa. Ei muutaku pilli suuhun ja ääntä ilmoille. Eivät kerenneet kauas, pikkusen pyrähdyksen niin Kurko tuli ekana takasin, sieppasin sen kiinni.

Seuraavaksi, tarttuin pilliin ja olin ottavinani sitä pois huulilta. Ei tämä voi luojanperkele enää olla totta, ampukaa minut! ...siinähän se oli pilli istahtanu huulille niinku nenä päähän.. Ei auttanu ku tarttua kaksin käsin pillistä ja itkeä jo valmiiksi muutama säälittävä kipukyynel. REPS. Verta siellä, verta täällä. Onneksi näillä pakkasilla ei veri pitkään jaksanu virrata.. No, tarkastelin vahingot, luulin että tuosta hevospuolelta ostetusta liinasta petti lukko - ei voi olla mahdollista. Mäkeläisten tuuria niimpä tietenni. Keräsin liinaa käsivarsille ja noiduin veri huulesta tippuen. Sain liinanpään käsiini ja katsoin että jjjjjaaa, lukko siinä olla näpöttää, mutta niin tuo valjaiden D-lenkkikin...... Oli D-lenkki ompeluksista revenny... parasta.

Umpisolmulla kiinnitin liinan valjaisiin, ja loppulenkki mentiinkin sitten normaalisti. Dimmu juosta humputteli vapaana, parit kuvatki pokkarilla räppäsin! Venus jäi kotiin pihalle opettelemaan olemaan hiljaa, vaikka toiset lähtee ulos.

Mukava pikkupakkanen.. =)Venuksen kanssa ollaan alotettu tokoryhmässä, ja sitä pitää ruokkia juottamalla. Ei älyä tarpeeksi juoda, niin meinaa pissa olla väkevää. Onneksi ruoka maistuu keitonkin muodossa :D

Loppuun vielä vitsi, aiheeseen liittyen:

Mitä tulee kun risteyttää siperianhuskyn ja blondin?
Pakkasenkestävä huora.. :DDDD

1 kommentti:

  1. Sori, repesin täysin pilliepisodille xD Been there, done that.. vae miten sitä sanotaan :'D

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!