25.7.2011

Saasteinen kuvapostaus.

Ihan vain ihmisiä kiusatakseni, tiedän, olen inhottava ;))

Kurko oli kekseliäs heti alusta alkaen. Liekkö tässäkin kuvassa ottamassa hatzeja minun aamutossuista, että nukahtais äkempää.... ;)

Dimmu ihan varppina suunnistamassa äeteen kainaloon - mami ei saa jättää !!

Mahtoiko tämä duppunen tietää vielä mittää maailmasta, muutakuin äiti on ihku <3

Pumpulituppo ekaa päivää uudessa kodissa :)

Ruskeapää, keppiä metsästäää!


Pikkuset siinä, voe hyvän tähen että eipä nuita kuvia ottaessa tienny että miten se elämä meitä riepottelloo ja että millaisia eläimellisiä tukipylväitä noista minulle tuli. Kyllä se vaan sitä on, unconditional love <3

Kas kummaa, itse kurkkupurkki taas jalka ojossa menossa kohti maailman tuulia :)

Tässä teille vielä hyvinhuonolaatuinen videonpätkis ikkupikkusesta Kurkosta <3

Katsokaa pienenpieniDimmu-video tästä!


Sitten hieman vähemmän siirappia valuva ilmoitusasia, Suomussalmen Ämmänsaareen saapuu tämän viikon loppupuolella erikoislähetys: JOHANNA LAHTINEN ♥

Niin, ja rakkaat bloginlukijat, launtaina viimestään uusi postaus siitä, kuinka komeasti penkinalle hurahti minun ja Kurko osallistuminen tottelevaisuusnäytökseen tapahtumassa Viepperhauta! Toivottavasti palllljon pallllljon kuvia, ja hyvässä lykyssä myös videota :)

Canistempuksen kirjottaminen on hiukkasen jääny, ajattelin taas ruveta sitä täyttelemään kun löysin sen vihdoin tuolta muuttosekasorto-tavaroiden seasta :) Kurkon kanssa jättävät liikkeet sanonko mitenpäin menee, että siinä ainaki heti iso korjauksen puute. Pitkät pätkät seuraamista myös hakusessa, siihenkin on panostettava enempi.

Kohta alkaa heinäkuu taittua elokuulle, ja sittepä sitä ollaankin jo tiedättekö missä??????? Kaikki muuta valjakkokoirailijat tietää - for sure ;)))

Isoveli, sinä et varmasti näitä tekstejä ole lukemassa, mutta jos olet (joka olisi melekonen ihme) niin voisitko tehä sen rollaattorin syksyksi????? Sille ois vähintäänkin tarvetta, ki-toos!

Tarkoituksena uusata ihan ne oikeat kotisivutkin, kunhan vaan saan aikaseksi hommata tiedostot ja ohjelman tähän uudelle läppärille.... 3:)

See ya later - alligator, for a while - crocodile!

6 kommenttia:

 1. Nää kuvat kyllä helpottaa tätä mun haskikuumetta...

  VastaaPoista
 2. Yökötys sentään tätä sinun postausta! Selekääs sietäsit suaha! ;D Harmittaa ihan hirveesti kun ei nyt päästykään käymään sinun luona. Moonin juoksut sotki viimestään suunnitelmat :/ Noh jos sitte vaikka talavella :) Terkkuja kurkkupurkille ja itkuiikalle <3

  VastaaPoista
 3. Hyi että ihan puistattaa koko postaus. Äyäyäyäy. Tuija// Eiköhän me keretä vielä nähä, elä ota ressiä, koirat ja koiran pimppihommat aina etusijalle :) <3

  Purkki ja Iikka varmasti laittavat terkkuja takasin, kunhan ensin joutavat tuolta takapihalta painimasta....

  VastaaPoista
 4. Tosi yököttäviä pentuja! on on. <3 (IHANIA!!!!)

  VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!