19.6.2011

raittiusviileyskylmyys JES!

Onhan näitä pirun kovia helteitä jo riittäny, mutta onneksi nekin loppuu aikanaan. Hiskien kanssa ollaan nyt parina viileänä päivänä käyty vetolenkillä, minä sykkelin selässä ja koirat edessä. Dimmulla into edelleen samaa hyvää luokkaansa, painaa vasten valjaita sen minkä 19 varpaisena kykenee. Kurkolla on taas vaihtelun virkistämättömyydeksi ollut haistvee-asenne, liinat löysällä juoksee. Suunnat kyllä menee ja kuuntelee käskyt, mutta liina ei perkele kiristy tarpeeksi. En tiedä pitäskö sille olla vielä vähemmän lämpöasteita kuin tuo 10. Se jää nähtäväksi kunhan alkaa tuo syksy taittumaan..

Tiedossa tietenkin myös kuvasaastetta:


Hiukkasen isommat valjaat päällä, suorassa juoksi koko ajan
ja paremmalla draivilla.

Ilmastointi päällä!

Ei Mr. Muscle vaan... no Mr. Masennus!


Luppakorvatappijalkashowsohvapottu.



Dimmu viilentää tehokkaasti, uimalla!

Kätevää lingota turkki vedessä, kastuu varmasti kuvaajakin ;)


Karvanlähtö on kovasti päällänsä, kiskoin Kurkoa kaljummaksi Furminaattorin avulla, nyt näyttää sekin elukka siistimmältä. Ja piru että tuo pohjavillanväkisinkiskoja on k ä t e v ä. Dimmun turkkia sen sijaan vaan katkoo, joten tuon pohjavilloihin pääsee käsiksi vain kammalla.. 

Kovasti tässä outtelen tietoa Kuopion Winter Chaos-lauman suunnalta kuulumisia... ;) Ja sitä päivää, kunnes rakas veljeni tekee sen rollaattorin! :D

Kiittimo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!