17.3.2011

Äiti, näen kaiken neljänä..

Niimpä niin, niimpä niin ;) Punaniska ja vähemmän punaisempi niska on nyt majailleet pikkusta vajaan viikon meillä! Gini ja Wiima on olleet ihan superhuomaamattomia, ihan älytön ero kun vertaa esmeks Siskaan :D Sisäkoiraksi ovat oppineet ihan helkkarin nopeasti, erityisesti tuo sohvannurkka ja peitonalus kiinnostaa tyttöjä suunnattomasti. Dimmu on aivan poikki all-the-time kun on haaremi mitä pitää kurissa ;)) Kurkosta taas on helekkarin hauskaa voi vetää nelinkertaista vapaapainia (sikälimikäli neitokaisia huvittaa tuon möyhyn kanssa leikkiä).. :D

Ajettu on neljänä päivänä viikkossa. Otettu kelekanpärinä-treeniä mökillä, ohituksia, paljonpaljon suuntia, paikallaoloja, kestävyyttä, ylämäkiä, alamäkiä.. KAIKKEA! Onhan se poijjaat erilaesta nelosen porukalla ajella kuin kolmella.......

Lauantaina punapaholaisen keula kohti Huttukylää, Aarnivalakioihin käyttökokeeseen. Neitokaiset lähtee hakemaan rodunomaista käyttökoetulosta, toivotaan että kaik männöö hyvin ja tyttelit saa realistiset arvosanat :) Dimmu lähtee mukkaan pällistelemään, en tiiä pääsöökö apujoukkoihin vetämään. Kurkku jää kottiin pitämään koppia lämpimänä..

Tokoilut on täältä viikkoa jääny kokonaan, ku on ollu parempaakin tekemistä ; ))) Mitä nyt ruokakupin edessä ja vieressä ja takana ja eessä on seuruutettu ja perusasentoa viilattu.. Perussettiä?

Käyn ahon laitaa.....

Maanantai-aamun aloitus ;)

Ura edessä - kamera kierossa

Tyttäret todennäkösesti on ainaki vielä ens viikon meillä, sittenpäs ens viikolla rutistetaan irti kaikki mehut kaikista.. Kun on uraa jäljellä, ja näillä muutamilla paukapäillä sitä virtaakin kiitettävästi.

On muuten helkkarin hienoa herätä aamulla elävän huskypeitteen alta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!