Black Happies Snowman
Kurko
alias Kurkkupurkki, HuugiBuugi, Kurpitsa, saatana, perkele, rakki.
26.6.2008 - 19.7.2019
Punavalkoinen
Kastroitu
Voimakas yläpurenta
KoiraNet
Ensimmäinen oma koira

Tämä punapartioon kuuluva häntäheikki on meidän sakin leikkisin elukka. Hauskasta elämäntyylistään huolimatta Kurkolla on viimeinen sanansija, eikä epäile käyttää sitä jos nuoriso hyppii silimille. Kurko on pienen porukkamme paksukorvaisin ja karkailevaisin. Porot ja kaikki muu riista kiinnostaa. Kurko oli nuorempana todella hankala luonne. Dominanssi, kovapäisyys ja terävyys samassa pakettissa, huh. Se pisti keltanokkaisen koiranomistajan tiukille. Kurko oli yliseksuaalinen ja kireä kuin viulunkieli pitkän aikaa. Se alkoi nostamaan jalkaansa 3kk iässä ja merkkasi kaiken mitä edessä oli. Jos kastrointi ei olisi auttanut, olisi nahkurin orret sitä kutsuneet.

Kurko on ruokavammainen, löyhäperäinen pierupallo jonka mahanpohjaa koristaa vaikka folioon kääritty hirvenpaisti! Teräsvatsa, syö marjapiirakat leivinpapereineen. Ei ole inhokkiruokia. Söisi kupista vaikka kuviot. Tykkää nassutella päärynänkuoria ja kesät haluaisi laiduntaa.

Tuulella käyvä vetokoira. Osaa suunnat ja on opettanut pennut tavoille. Parhaimmillaan (onko tuo koira koskaan parhaimmillaan valjaissa??) pyöräkoirana. Juoksee siis harrastevaljakossa.

Poistui laumasta heinäkuussa 2019 pitkittyneen mystisen yskimisen vuoksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!