Winter Chaos Ji-Indur Dawndeath


Dimmu
alias Itki-Dimmu, Kimmo, Pyllerö
20.7.2009 - 1.6.2019
Kastroitu piilokiveksen takia
Vasemmasta etujalasta amputoitu varvas
Rintarangassa spondyloosi

On muuten semmonen koira ettei varmasti tule toista vastaan! Ei sen lempinimi turhaan ole Itki-Dimmu. Dimmu on ollut ikänsä ihan älyttömän herkkis. Pahat asiat jää mieleen lopuksi ikää ja ne varmasti muistetaan. Luonteesta löytyy reilulla kädellä nöyryyttä - mutta myös äkkipikaisuutta. Ei kestä painetta, keittää yli helposti. Hihna luistaa ja kakkaa kaasarissa. Myöskin suuria rakkauden tuntemuksia ja valloittavaa romantiikkaa!

Dimmu on semmonen luottopossu jota voi lenkittää ilman hihnaa. Yleensä sen löytää sieltä missä minutkin, ainakin autosta! Dimmu on ollut aina hyväruokainen, vaikkakin pakki oli aikonaan herkkää sorttia sekin. Yhden kolmenistuttavan vuodesohvan on tämä koira pistäny poskeensa. Pelottavia asioita maailmassa on karhut, halloumijuusto, Oscarin palaliha, isännän vaelluskengät ja pikkuveljen vihreät nauhalliset kumpparit.

Dimmu juoksee kärkipaikalla moitteetta, ainoa mitä se väistää on isot ajoneuvot kuten rattorit ja rekat. Ei kuljeta porukkaa heikoille jäille ja osaa ohitukset. On porukan raskain, joten jää vauhdista äkkiä pois ja selkä rajoittava tekijä. Juoksee monesti mukana irtaalleen.

Poistui laumasta kesäkuussa 2019, spondyloosin aiheuttaman kiputilan vuoksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!