6.9.2012

Ottireissulla

..joku ihmettelee varmasti että mikä h*lvetin otti. No lääkärihän se on! Kaenuun murre...

 Tällä kertaa eläinlääkärissä käyminen oli rutiinia, rokotukset käytiin uusimassa. Venus ja Kurko matkassani, Hanna-täti handlerina suunnattiin kohti klinikkaa. Melkeen ei keretty päivystysajan sisäpuolella, mutta otti ne meidät vielä vastaan! Olipas mukava käyttää koirat yhtäaikaa lekurissa, kun joku kiltti ihminen oli pitelemässä kaverina. Laskun summakin ihmetytti, mutta positiivisesti, joko mun laskupää on entisestään heikentyny tai sain hyvänpäivän alea.

Eipä siinä sen isompia kuin puntarin kautta pöydälle ja piikin kautta maksamaan. Kurkolle puntari näytti 21,5 kg, ja Venuksen painolle ihan räpyttelin silmiäni - 19 kiloa! Emäntä on selvästikin saanu lihaa luidensa ympärille, vaikka se näyttää edelleen ihan kuivan kesän oravalta. Että ei oo turhia reissuja nuo meidän vapaanajuoksut, kyllä se eritavalla kehittää lihaksistoa nuorella koiralla mitä nuo juuttaan remmilenkit. Ruokintaan oon panostanu Dimmun kohdalla, se onkin pötkylöin koko porukasta. Siihen ei tahdo nappulat tarttua, lihaa on nuo harmajaiset saanu reilusti. Kurkon ei tartte ku ajatella ruokaa niin sillä alkaa paino nousta...


^Tässä pari kuvaa siitä, miten meillä naperot kävelee lenkillä.. Pojat vasemmassa kädessä ja Venu yksin oikeassa - sitä pitää enemmän vielä ohjastaa miten sitä narussa käyttäydytään.

1 kommentti:

  1. Heh, Naava kävi puntarissa pari päivää sitten enkä voinu uskoo silmiäni ko se näytti päälle 23kg. Onhan tuo päässy pulskistumaan (joku ei ossaa ilmeisesti säännöstellä ruokamääriä, prkl..) mutten uskonu ihan nuin paljoon..

    Katotaan kehtaako tuon erkkarissa pyöräyttää ees kehässä. :D

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!