3.10.2012

Operaatio K-9 Backyard - Reikä seinässä

Ennen päivän yllätystä hiskit viihtyivät vallan mukavasti pihalla, kun ei tullut oikosenaan vettä.


Yllärinä oli etukäteispäivällinen, luomu- sekä lähiruokaa: hirviön luita! Lihaisia ja rasvaisia luita! Kurkon ilme luut nähdessään oli lähestulkoon historiallisen iloinen ja yllättynyt. Siinäpä oli hyvä jättää lauma pihamaalle, kun oli ison isot namipalat jyrsittävänä itse kullakin - eivät varmasti ajattelisikaan muuta kuin sitä luutansa..


kohta venu pääsee eroon tuosta kirotusta ketjusta..
Illan ohjelma oli siis jatkoa eiliselle, eli uuven tarhan elementtien tekoa. Tänään oli vuorossa se kaikkein vittumaisin ja vaikein, nimittäin ovielementti. Jätettiin tähän elementtiin parhain pala verkkoa, ettei sen kanssa tartte enempätä taistella. Selostin isälle tarkasti millasen oven haluan, sisäänpäin aukeavan, korkealla kynnyksellä varustettu leveä ovi. On kätevä paska-astioiden kanssa sompailla ovesta, sopii kulkemaan lapiokin kunnolla. Eikä koirat hyökyile tuossa tullessa paikassa karkuun.

Semmoinenhan siitä sitten tuli =) Iskä on ihana kun teköö semmosen niinku haluaa. Kunnon mittatilaustyötä!



^Kynnys on puolenmetrinen, kärsii sadella sitä luntakin.. Ja tulla vaikka katolta kans :D Saatiin pingotettua verkko ihan hyvin näihin kehyksiin, jes!


^ Ovea vaille valmista. Hyvät niistä tuli vaikka melkeen itkua väänsin kun olin rullan ostanu :D



^ Siinä ne on kaikki sievästi rivissä. Tykkäisköhän timpuri semmoisesta lahjasta, jos ostaisin hierontaan lahjakortin? Tai käyttäisin sitä syömässä jossain hyvässä paikassa? Isä tuskin haluaa rahaa tuon tekemisestä, mutta joku vaivanpalkka pitää olla, halin se ainakin saa <3


^Huomenna sitten, toivotaan, että päivänvalo riittää elementtien pystytykseen ja tukemiseen. Mulla pitää huomenna raivata nuo entiset paskaverkot pois, siivota kaikki ylimääränen sinappituotos pois alta, sekä leikata tuo viidakko pois uusien elementtien alta. Koppi saa uuden lavan alleen, ja isä lupasi vielä extrana tehä koppiin retanssin! Todennäkösesti vähän pitää tuota ulkokuorta siivota, on nimittäin pikkusen rapanen tapaus, kun vettä on satanu niin maan pirusti ja lällyrapakot vieressä.. No, mitäs pienistä, tolu auttaa :D

Kuvasaastetta tulossa taas huomenna, kun projekti alakaa pyörimään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!