21.1.2014

Ruokakokeiluun Acana

Royalit on syöty loppuun, vuoro annetaan nyt Acanalle. Dimmua jännnnnnnskätti, kun tökkäsin tyhjiöpakattuun ruokasäkkiin reiän - ja se alkoi kummasti suhista, rapista ja luhistua kasaan. Ei se mitään, ruokaahan siellä oli! Ilmeisesti säkistä tuleva tuoksu häivytti alkujännityksen, kaikki koirat oli nokka pitkällä nuuskimassa talossa pyörivää ilmavirtaa. Omaan nokkaan tuoksu oli kalainen, haisi oikeestaan samoilta hiutaleilta mitä tiputellaan akvaarioon :D 

HuugiBuugi silimä tarkkana ettei vaan pääse läjä leviemään!


Ritakin seurasi ja odotti...

...vaohtie - tässä nukahtaa!!!!!


Nalle-Kalevi odottelee sievästi ja hissukseen, ettei se ouvosti rapiseva ruokasäkki vaan saa jalkoja alleen.


NAMMEEEEE!!!! Hyvää oli, kukaan ei nirsoillu eikä ihmetelly.


Mummelin mahanpohjalle ois silti sopinu emännän kädessä lötjöttävä iltapala..


Maha täynnä on hyvä köllötellä..

..ja nukkuo tursottaa!


Laatuna on Acana Sport & Agility. Kuvassa oikealla on vaaleampaa RC Medium Sensibleä, ja vasemmalla tummempi ja ohkaisempi Acana. Acanan nappulat on ohkaisia, levymäisiä. Helekkarin rasvasie! Ei tartte parikymmenkiloselle huskiaiselle olla kuin 250grammaa päevässä. Tänä iltana on tarkotus putsata koirien korvat, ja rueta seuraamaan mitä sivuvaikutuksia tästä muonasta tulee, erityisesti Venuksen korvat on syynissä. Odotukset on korkealla, monet on kehunu Acanaa paljon. Onko sinulla Acana-kokemusta, kerro ihmeessä minullekin? 


7 kommenttia:

 1. Voi awws The Nalle-Kalevi <3

  http://pupujenkauhu.blogspot.fi/2014/01/liebster-blog.html meiltä löytyis teille tämmöstä..;:)

  VastaaPoista
 2. On kokemusta! 3 vuotta koirat syöny pelkkää acanaa ja suosittelen kyllä :) Agility oli meille turhan rasvaista, niin vaihdoin siihen graslandsiin, viljaton. Muista tilata suoraan sln-imortilta. Tuovat kotiovelle veloituksetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nuo huskit pääosin ulkona, joten ei luulis olen turhan tuhtia :) NYt varsinki ku on pakkasta ollu pitkä jakso. Minä oon tilannu Zooplussalta, säkille jääpi karvan verran alle 60e hintaa - ja neki tuopi veloituksetta kotiovelle. Nopea toimitus, eikä oo ollu ongelmie.. Mut pistetään korvan taakse tuo SLN :)

   Poista
 3. Riesa syö tällä hetkellä n. puolet nappulapuolesta Acana Puppya ja puolet Profinen jotain, tuntuu toimivan vallan hyvin varsinkin lihan lisänä. :) Mitään ihmeempää en oo huomannut, paitsi tosiaan annoskoko on piiieni verrattuna melkein kaikkiin muihin ruokiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläki menee lihat ja naput sekasi, joten ompa hyvä että ne näy yksiin! nimittäin kaikkien napujen kanssa ei sovi lihalla jatkaminen.. :)

   Poista
 4. Meillä ollaan siirrytty pikkuhiljaa Acana Wild Prairieen, ja maistuu tuolle nirsolle mittelille erittäin hyvin. Kelpuuttaa jopa nameina Acanan nappulat, kun yleensä sylkee nappulat suustaan jos niitä tarjoaa palkkana. :D Vielä ei olla syötetty kuitenkaan kuukautta pidempään (ja silloinkin vanhaa ruokaa on ollut enemmän joka kerta kupissa), täytyy vielä toinen kuukausi (tai kauemmin) syöttää pelkkää tätä nappulaa että näkee vaikutukset. :) Tosin edellisenkään ruuan kanssa ei tehnyt jätöksiä kuin 1-2 vuorokaudessa, joten tuskin Acana vähentää jätösten määrää, läjien kokoa ehkä?

  VastaaPoista
 5. Meillä kokeiltiin myös Acanaa, mutta eipä tuo maistunut nirppanokalle sillä hän mutustaa mieluummin Jahtia & Vahtia :D Laitoin heti perään testaukseen myös Orijenin, mutta ei sekään uponnut..
  Royal Caninista piti vielä sanoa, että meillä se aiheuttaa silmän rähmimistä niin kuin mikä tähänsä muukin p*ska ruoka, joten siihen en enää koske tikullakaan. Ostan mieluummin samalla hinnalla barffia.

  VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!