5.10.2012

Mission Complished

Venus pääsee tästä pirusta ainaki näillä näkymin eroon. Ketju silti jätetään tuonne, voi tarpeen vaatiessa näppästä kiinni.


Operaation kulku vaiheittain:
Koppi oli yltäpäältä ravassa ja hiekassa, isä saarnasi että hän tekee uuven kopin ja nyt jo tuonnäkönen. Omatunto rupesi soimaamaan..


Tuosta portista nyt ei varmaan tartte sen isompia sanoa. Sitä ei saanut aukaistua, muuten ois koko pitkä seinä kaatunu. Siksi se sidottiin vanhoilla hihnoilla - sitominen piti myös pitkää seinää pystyssä. Kauhea näky, hyi. Venuksen ekat karkaamiset tapahtui kätsysti tuon roikkuvan oven kohdalta.


Kuten kuvasta näkkyy, pikkusen rusetilla koko verkko. Pystypuut ei ollu kestopuuta, joten nehän oli tuonne maan sisään lahonnu niin että tyvet jäi ineen kun revin verkkoa irti..Pojat ei tullu tuosta verkosta eläissän ylite,  vaikka eihän tuosta ois tarvinnu kuin kävellä pois. Venus käytti verkon notkuvuutta hyväksi, sen jälkeen ketju kapsahti kaulaan.


Lisää kauhukuvia portin sitomisesta.


Tämmönen parinkymmenen sentin pitunen tukipuu tarhan sisäpuolella.. Narulla köytetty porttiin kiinni. Ihme virityksiä :O


Paikkapaikoin verkon kiinnitykset oli pettäny ja verkkoa piti puissa kiinni joku naru..


Mutta sitten, tarttuin tuumasta toimeen. Ensimmäisenä oli kopin putsaus. Loraus tolua, 10 litraa pesuvettä ja nykyinen entinen auton lumiharja. Voilá!


Verratkaapa ylhäällä olevaan koppikuvaan, onko muutosta ;)


Dimmunkin mielestä on tosi ihanaa olla puhtaassa mökissä <3 Sisäpuoli sai pesukäsittelyn männä viikolla kun koirat sai rutirexipatjan allensa.


Päälykäinen siinä kahteloo että mitenkä se muorilla onnistuu työjeleminen. Ouvon näkönen piha kun ei sitä röksäverkkoa olekkaan tuossa :D Ketju vielä kaulassa..


Vaikka eihän Dimmu olis kuitenkaan mihinkään karannu vaikka ois jäänykki huomaamatta vapaaksi, eihän?


Sitten tuli rakennusmestari Mäkeläinen. Eka lyhyt elementti paikoillaan.


Kaikki seinät paikoillaan, ulkotukipuita sahaamassa.


Elementtien alapuista porattiin reiät, ja pieksettiin tuommoset rosteri-raudat läpi, vähän niinkuin ankkuroimaan ja tukemaan seiniä lisää.


Tässä se niinku oesi kokonaisuudessa :) Siirrettiin koppi pois tuosta oven vierestä ja rapalällyn vierestä..


Aurinko meinasi paistella loppuajasta, kylläpä se näin meni että paistoi se päivä meidänki takapihalle ;)


Dimmu lempinurkassaan.


Ulkotukipuita ja harmaavalkoinen mykkyrä.


Tuommoset on ne "ankkurit". Kätsyt, sanon minä! Hyvä iskä kun kekkasi tuommoset.


Ikävää kuin se onkin, löysin kopin alta röhköpossun revityn henkitorven :/


Kurkkupurkkisella on nyt hyvä jyystää luuta!


Herra ja Rouva Siperialaiset mökkeilemässä :)


Meillä on nyt oma turvallinen pieni koirapuisto, Venus kylläki tänäaamuna jo koetti verkkoa ja koetti tunkea päätänsä läpite. Kerkesin karjaista pari kirosanaa, neiti tuli pois ja painui koppiin luutansa nuolemaan.

Huomasimpa nyt, että Dimmuki viihtyy kopissa paremmin kun oviaukot on taloon päin - voi raukkaparka nyt pitää meitä silmällä koko ajan vaikka oiski lepäämässä :D

1 kommentti:

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!