22.10.2012

Bloglift?

Eikö niinku facelift ole kasvojenkohotus, niin tänäiltana tapahtui blogin ilmeen kohotus, eli sehän on sitten bloglift? No miten vaan, uutta ilmettä siis!

Uuden bannerikuvan meidän tarinoille rustasi neljän kauramoottorin väsymätön puurtaja, Ranuan kauhu, hevospuremainen valokuvaajapersoona. Jessican kädenjälkeä voit käydä katsomassa tämmöisestä blogista:


Kuva on äärimmäisen hieno, siinä tulee ilmi meidän pääharrastus, se - mistä vuodenajasta eniten tykätään. Valjakko. Talvi. Tiimityö. ISO KIITOS Jessica! Me tullaan sinut muistamaan jatkossakin, jos koirabanneria haluttaa tehä - tai haluttaa jotain vuodenaikavaihtelua ;)

********************************************

Nyt sitten asiasta kukkapurkkiin. Luvassa pentuällötystä. Kuolapyyhkeet valmiiksi. Nimittäin pienet perropenskat tunkee näytölle NYT:

Pennut pääsi tätin kanssa ulkoilemaan ja autoilemaan, vallattomia pieniä kiharaturkkeja. Pihalla viihdyttiin muutamia minuutteja, sisälle oli aika lähteä kun sylissä alkoi olla tungosta. Onhan se kuurainen nurmikko äkikseltään kylmä, thyi!



PALELOO!




Nämä perrot kasvaa täällä Suomussalmella Beso Bocan rakkaushautomossa, kaikille vesikoirakuumeisille tiedoksi, kaikille pennuille on jo kodit tiedossa ;)

Pakkanen jatkuu, ihanaa kun rapavelliralli on ainakin parilta päivältä ollu tauolla! 

10 kommenttia:

  1. Voi luaja mitä kikkurapörröttejä! :o <3 Ja I must say, tuo uusi banneri on upea!

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno uusi banneri ja niin suloisia pentuja.:)

    VastaaPoista
  3. Banneri on hieno, oikein tunnelmallinen! Ja aivan hirveän sööttejä vauveleita. :)

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo pukkukikkurat, varsinkin tuo valkonassu :) Hieno tuo uusi banneri!

    VastaaPoista
  5. Kaunis banneri :) uusi lukija ilmiantaa itsensä tässä samalla. Viihdyttävä blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lueskelemaan, hyvä jos kelepaa! =)

      Poista
  6. Minä jo ihmettelin, että mistä kurkkupurkista mulle niitä kävijöitä blogiin oikeen tulee. :-D Ja hyvä notta kelepaa, laitetaan uutta tulemaan, sitten joskus taas! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahhahahaaa :D Minä yks päivä selasin noita tilastoja ja hakusanaetsintöjä, niin joku oli ettiny hakusanalla "pimppijutska" ja meidän blogiin sitte eksyny! : D Hihi!

      Poista
  7. AAAAAAA KUOLIN ONKO EE SÖPÖMPIÄ ELUKOITA OLEMASSAAAARRGHGHHGHGHH <3

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!