9.1.2016

Pakkasen panemat

Joulukuu oli kaikessa kokonaisuudessaan ihan yhtä paskaa, niin reenien osalta kuin taivaalta tulevan moskan muodossa. Onneksi alkoi tämä uusi vuosi, niin ihanissa merkeissä kuin pakkasen paukkuessa. Huskyt alakaa herätä eloon! Taigakin aloitti uuden vuoden kunniaksi ekan juoksunsa, 9 kk iässä :) Hienoja punaisia minijääpuikkoja persiissä roikalehtaa..

Jäitä on tuossa meidän lämpäreessä 30 senttiä ellei ylikin, siellä saapi rauhassa källäillä iliman minkäänlaista pelkoa uimistilanteesta. Koirat ovat saaneet juoksennella vapaana. Siellä ei juurikaan ole lunta, ja pienen lumikerroksen alla pilkottaa kirkas jää. Ei otollinen ajeluille :/ 

Ehkä vähälumisin tammikuu minun muistini aikana. Kanervikot paistaa, maastoon ei ole mitään asiaa reellä tai potkurilla. Toivon mukaan pakkasten lauhtuessa saadaan lisää tuota lunta, sitä tehen poljetaan uria ja päästään ajamaan edes kikkarilla!

Päästiin pitkästä aikaa toisen linssiluteeksi, koirat oli mallia sähköjänis - Dimmu ja Taiga höyhensi Venusta tuttuun tapaansa ja Kurko juoksenteli lihapullien perässä. Jospa kuvaajatar ei säikähtänyt huskiaisten omantakeista leikkityyliä ja hauskanpitoa :)

Kiitos kuvista Rimma Photography



Venus on vain niin kauni. Sen silmät on niinku konvehtirasian suklaacrispit, vivahteikkaan ruskeat.



Dimmu se istuu maisemaan niinkuin isä äitin selekään. Se varmasti haluaisi hyväntahtoisena koirana luovuttaa osan karvoistaan hyväntekeväisyyteen, se on iltaisin lueskellut FB:n huskyryhmiä joissa kerrotaan kuinka SIPERIANhuskyt palelee talvella.



Tämä kuva jotenki kuvastaa makimoilleen sitä, mistä minun ja koirieni elämä koostuu. Ruuan perässä juoksemisesta indeed (tarkkasilmäiset näkee lihapullan kourassa)! Ei vaan, karvalakki tanassa ulkoillaan parhaissa mahollisissa olosuhteissa, pidetään lumikenttäbileitä, leikitään ja syödään Atrian einespullia.
Ihana otos, kertakaikkiaan meidän näköinen!



pst. Takki jonka ostin messarista, on ollu niin hyvä etten kehtaa sitä edes kehua. Jokaisella sietäis olla tuommonen. Paikallisesta ketusta väännetty reuhka, Sinisalon kelkkailuhousut ja Safari-pilkkikengät on ollut taattu varustus nytkun elohopea on painunut parhaimmillaan -34 asteeseen.

Lauma sai taas syötäväkseen vommia, ai että ovat mielissään nassutelleet! Aamua iltaa ovat saaneet ruokaa, nyt sitä energiaa kuluu kun ovat 247 kartanolla. 

Taiga aloittaa huomenna näyttelyuransa, perinteisesti Kajaanin Tamminäyttelyistä. Siitä kuullaan myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!