2.5.2011

Show must go on!

Ompahan melekonen kirjotusväli tullu - ihan unehtunu koko blogi kokonaan! Noh, on tässä melkosta hullunmyllyä elämä ollutkin. Myö hiskien kanssa kolmestaan muutettiin omaan asuntoon. Elämänmuutos näyttäisin eritoten olevan tuolle itku-iikka Dimmulle vaikeinta. Se on muutosta ja minun stressistä vetässy herneet nokkaansa ja päätti ruveta tekemään inventaariota minun tavaroista. Poeka on syöny nelisen viikkoa oloa rauhoittavia nappisia, van ei niillä näytä olevan oikeen minkään valtakunnan vaikutusta. Aamuiset tunnin irtijuoksutukset, kongit ja namien piilottelut ei näytä tuottavan tarpeeksi aktiviteettejä työpäivän ajaksi. Häkittäminen ei sovi tämmösessä luhtitalon alemman kerroksen vaihtoehdoksi, koska minulla sattuu olemaan näitä naapureita sivulla, vieressä ja ylhäällä. Ja kuka tietää miten Dimmu ääntänsä käyttää - ei todellakaan haluaisi olla seinän takana kuuntelemassa kun yksi valittaa elämäänsä 8 tuntia. Meneekö se tilan rajaamisella ja enemmällä huomiolla ohi ajan kanssa, vai pitääkö käyttöön ottaa jotain muuta? Jaa-a, en haluaisi kiusata koiraa enkä naapureita yhtään enempää.

Hiskit muutti nyt niinkun ulkokoirista sisäkoiriksi, on varmasti outoa yhtäkkiä olla pelkästään in-da-house kun aikasemmin sai kellotella pihamaalla ja pitää ympäristöä silmällä. Kurkosta tästä muutosta oli vaan pelkkää plussaa, on lähempänä jääkaappia ja emäntää (joka annostelee nykyään vain kerran päivässä ruuat!!!).. Laitoinkin uutta kämppää hakuun, semmosesta kohteesta jossa voisi hiskit edes työpäivien ajan olla ulkona - helpottaisi elämää ihan saakelisti. Edellisellä viikolla meillä oli kylässä Herra ja Rouva Pyllymysli. Onneksi tämä porukka vieraili vain Kurkon suolistossa, van riitti sitä paskaa ja pahaa hajua yhestäkin koirasta :D

Ollaan tosissaan vaihdettu maisemaa, ja vaihdettu vetopeli reestä pyörään. Lämpimät kelit on ollu hidasteena, pojat kun ei raski miksikään luopua noista talvimallin karvoistaan.. Päälle päätteeksi muutamia kuvia eiliseltä pyöräreissun juoma- ja hengähdystauolta:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!