20.3.2011

Kiiminki, Aarnivalakiat 19.3.2011

Arska paistoi niin kommeasti ku lähettiin lauman kanssa taipaleeseen. Pientä eripuraa tuli nuorisolla kontissa, Dimmulla siitä muistona reikä poskessa. Hänen Ylhäisyytensä Wiima Kiukkunen ei tahtonut takapaksiin miehiä, joten Dimmu sai oikeestaan koko matkan köllötellä johtajan paikalla - vänkärin takana ;)

Pientä kiireenhivakkaa meinasi tulla, pari kertaa pysähdyttiin, ensin vain katsomaan mitä ne tappelee ja toisen kerran kahvelle. Oltiin puoli 12 perillä, ja kauheata kyytiä ilmottamaan koirat kokeeseen mukaan! ONNEKSI aikataulut oli taas muuttunu ja tyttöjen suoritus oli parin tunnin päästä :) Kerettiin hyvästi pishattaa hiskit, ja Ginikin jopa MELKEIN väänsi kakkosen hihnassa :O

Koirat lähti koeosuudelle, minua jännitti niin maan pirusti. Dimmu jäi karjumaan konttiin, ois niin palavasti sekin halunnut tulla.. Noh, lähtö oli ainaki niin räjähtävä ettei toisella väliä. Gini paineli menemään kuin ripulitautinen orava. Wiimaa epäilytti ainaki puolen sekunnin ajan, mutta lähti sekin kiskomaan ku pääsi ujouden kynnyksen yli.

Kuusisen Eilan kanssa siinä vaihdettiin sanat kokeen menosta, hyvin oli emännät toiminu, eivätkä olleet pelänneet KELKKAAKAAN!!! JEEE!!! Ainut missä pieni notkahdus, oli toisen valjakon ohittaminen. Paikallaolo, suunnat, uukkari, työskentelyinto jne oli menny nappiin. Way to go girls! Ginin tulos REKÄ-YLE1 ja Wiima REKÄ-YLE2 :)

Koirat autoon ja kohti kotia.. Tehtiin kotimatka pidemmän kaavan mukaan, minun tuurilla taas jälleen kerran, auto sanoi yhteistyösopimuksen irti. Pienen keskustelutuokion jälkeen kuitenkin Volvo rupesi toimimaan, hitaasti ja varmasti päästiin kotiin. Hiskit oli aivan poikki, ei ääntäkään kuulunut koko matkalla. 

Sitten jäädään vaan odottelemaan postikuorta, jossa Ginin kultamitali ja palkinto, sekä molempien tyttöjen arvostelulappu :)

Mahottoman isot kiitokset myös kyytipoijjalle, ois ollu meleko tappinen reissu keskenään kulkea ; )) Eiköstä ens vuonna uudestaan?

Ja ne, ketkä odottaa kuvia tyttöistä koetilanteessa; siellä satoi ihkaoikeaa räntää ko. hetkellä, niin kamera sai olla laukussa..

Ajettiin alkumatkasta jonkun höyhenpetterin ylite, ja sepäs löytyikin sitten syyläristä nukkumasta....Tässä otos siitä: 


3 kommenttia:

  1. No voi rähmä ku ois tämmösestäki tienny niin ois kävässy yleisönä! Eilen justiisa oltiin Kiimingissä koko päivä! Persket...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kati taas päivän parhaasta päivityksestä :D

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!