5.5.2011

Pyöräreenie ja lomahommie!

Terve taas!

Mukavie nämä päivät ku on viileämpää. Illat varsinki, tuntuu hyvinki vilposilta. Koirille helpompi keli juosta. Dimmun karvalakin ja villahousujen paljouven takia on käyty lyhyemmillä lenkeillä, sillä tahtoo siltikin ylikuumentua. Onneksi löydettiin semmonen mukava alle kymmenen kilometrin lenkki, jossa mukavasti vaihtelevat maastot. On soratietä, on hiekkatietä, on asfalttia, on asutusta. Ja mikä parasta, isoja kuralälly-lätäköitä! NAMM!

Lälläripoijjat käsipohjaa uimassa!

Eilisiltainen lenkki oli todella poikkeuksellinen. Kurko veti häntä suorana koko reissun, kun taas Dimmulla oli haistapaska-asenne heti alkuräjähdyksestä kotiinsaapumiseen. Se lönkytteli vaan ja maisemia vilkuili, narttuja oli äänistä ja ojannuuskimishaluista päätellen ollu liikenteessä - onneksi sekin ainut kassi ottaa kohta ja lähtee.. :D Kurkolle satoja ellei tuhansia rapsutuksia tästä  hyvästä, ehkä se vielä kuitenki haluaa olla rekikoira. Tai Helkamanhinaaja?

Persepuristusta pehmeässä ylämäessä

Kurkkupurkki vääntää, Dimmu tuli rättinä perässä

Dimmu lähtee vähäksi aikaa paimensekaiseen laumaan Hyrynsalmen Moisiovaaraan. Sille on tämä muutto ja kaikki ottanu niin mielen päälle, että alan ehtimään semmosta koirattakasinulos-ominaisuuden omaavaa asuntoa. Yksi onkin kiikarissa, katotaan että miten käy, lykkyö pyttyyn! Dimmun mielestä edes pisimmät lenkit tai isoimmat kongit ei riitä pitämään mielenrauhaa yllä, muori ei tule kotiin vaikka kuinka repisin siltä sohvan tai söisin sen tavarat. Kurko on vain mielissään ku voi kölliä koko päivän kenenkään häiritsemättä, näkee todennäkösesti unta niistä itsestään aukeilevistä jääkaappien ovista.. ;) Muutamia viikkoja menee taas yhden koiran voimin, mutta parempi ajatella koiran parasta - kuin tuota reikää mahassa jota navaksikin kutsutaan.



Sateinen torstai-aamu ja aamupäivän unet:




Valmiiksi jo ikävöin tuota itku-iivaria kotiin.
Outa poeka, muori tulloo hakemaan muutaman viikon päästä kottiin <3 

1 kommentti:

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!