16.5.2016

Rantaleijonoita ja viikonloppuvaparia

Viikonloppu vierähti mökillä, koiramaisissa merkeissä tietenkin. Läskipyörällä juoksuttaen tai kamera painona kaulassa maastossa :) Taiga oli vaihtelevasti mukana reissuissa, sillä on niin tympeä tyyli roikkua äeteensä karvoissa jatkuvalla syötöllä eikä Venus sano sille mitään.

Julle sai luvan kanssa leikkiä Taigalla ja tekikin sen oikeen kunnialla! 



Julle on sitten mainio pystäri, sille maistuu ruoka, se tulee toimeen laumassa, se leikkii käskystä Taigalla :D




Kimmo vuorikiipijänä!



Kolme neljästä koirasta tykkää läträtä ja kökkiä kaikenmaailman lammikoissa. Kurkoa ei saa veteen millään, se käy mökkipihassa juomassa lintujen pesualtaasta. Jos varpaat kastuu, niin ei hyvä heilu....



Koirat oli tällä kertaa kiinnostuneita tonkimaan majavan jyrsimiä puiden torrakoita rantavedestä. Yleensä nuo ei kepakoista piittaa, eivät nouda tai leiki kepeillä. Mutta näitä hämmensivät ihan oma-aloitteisesti. Dimmua ei pelota ottaa kepukkaa syvemmältäkään, Taiga seuraa tässäkin asiassa tiukasti vieressä - kai se mallioppii miten keitetään pottuja ;)





Siitepölyallergisen parasta aikaa, pikkunen sade ja kostea keli. Kesän aurinkoiset ja kuivat, hieman tuuliset päivä on hanurista. En kerkie muuta tekemään kuin aivastelemaan ja niistämään räkäviisarini vereslihalle.



Kurkokin siellä taustalla juoksentelee, tiukasti hiekalla ettei vaan herran herkät käpälät ota kosteutta.



Kyllä se tuo ulkoilma tekee kutvosta ite kellekin.
Suosittelen. Ja jos yhtään oloo vielä helpottaa niin halaa vaikka puita tai pyöri mättäässä. 
Tai jätä puhelin kotiin ja ole huomaavinasi lähimmässä puskassa karhu, palaa karstat pumpusta kun munaravaat takasin mökille.

Ädjö!

2 kommenttia:

  1. Onko läskipyörä hyvä vekotin verrattuna maastopyörään? Olen semmoista vähän harkinnut koiranvedätysvälineeksi, mutta en tiedä onko se kovin raskas polkea. Talvellakin kuulemma pääsisi eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läskipyörä on ihan ykkönen kun menee tuolla maastossa jossa ei ole polkuja. Ja kantavuus on ihan erilainen ku normi maastopyörässä, lentohiekasta ei tiedä mitään eikä pehmeestä vaikka vähän soisesta kohdasta. En vaihtais, en sitten kirveelläkään! Talvellahan minä olen ajanut tällä kans, hangilla on mahtava pyyhkiä!

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!