21.3.2016

Hankikannolla

Akankutale sairastaa aggressiivista lentsua, kurkkukipeää ja ihan jäätävää lihaskipua. Koirien lenkitys on silti hoidettava vaikka pää olisi pumpattu täyteen räkää. Helpoiten tämä tapahtuu kun ajaa pyräyttää möksälle, pistää trackerin helisemään ja ite ylipukeutuu toppakamppeisiin ja syö särkylääkkeitä noinniinkuin snäkseinä. Koirat kyllä lenkittää itse itsensä kun itse mummokävelee pitkin kelkanjälkiä ja hieroo räkäviisarista tippuvaa liejua. 



Taigaa en ottanut lainkaan lenkille mukaan, se kiusaa Venusta jostain syystä TODELLA paljon kun ovat vapaana - että Venus pyörii minun jaloissa eikä juurikaan ota juoksuaskelia. Eikä Taiga lähe ukkojen kanssa hillumaan, ne antais kyllä feedbackia kun ei haluta enää olla leikkikaluna. 

Ajattelinkin sijoittaa Taigan velimielipuolensa kanssa asustamaan hetkeksi aikaa. Ehkä lenkkeilytkin suoritetaan samaisessa seurassa, siltä koiralta tuloo suora ja rehellinen palaute jos joku ei miellytä :D Tekis terää tuolle herhiläiselle.



Old School-porukka tutkii maastoa ja ympäristöään porukassa. Kukaan ei kiusaa ja roiku jaloissa - valjaissa, pannassa, hännässä. 




Kurko on aina yhtä kunkku ♥



Dimmu taas, no, oman elämänsä intiaani... 




Nyt kuitenki eletään toivossa ja vedetään inkivääriä, valkosipulia, buranaa, panadolia ja kuumaa teetä niin että lentsu kaikkoaa hiiteen. Pääsis lomilla ees lumikenkäilemään normaalisti!

5 kommenttia:

  1. Oivoi sielläki räkä lentää. Olihan meikäläinenkin noh 2viikkoa terveenä ja taas mennään nessu naamalla. Paranemisia!

    Hehe Dimmu..... :-D

    VastaaPoista
  2. Upeita koiria ja kadehdittavia maisemia! Mistä löytyy "seuraa" nappula? Terkuin Johanna http://koiruuksiakaapolassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä oon niin uuno etten osaa semmosia tehä, joten kopioi tuo blogin linkki ja jostain-mistä sai lisättyä lukulistalle :)

      Poista
  3. Pakko kysyä: onko kukaan koskaan karannut? Pystytkö edelleen pitämään vapaana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurko oli nuorena todellahuonosti irtipidettävä, välillä vieläki on pitkiä aikoja omilla teillään. Sitä on etitty moneenkin otteeseen. Dimmu ei oo rehellisesti karannu kertaakaan. Venus on lähtenyt myös silleen että on pitäny ajella ja huudella ympäriinsä. Taiga ei kertaakaan - vielä. Siksipä hankin tutkapannan, ja se on yleensä aina Kurkolla kaulassa. Mökillä ollessa kaikki koirat on yhtäaikaa vapaana, tutut maastot sekä mulle että koirille niin ei ole niin hengenvaaraa. Mutta tässä lähempänä asutusta irti on vaan nuo mitkä reagoi lihapullataskuun :D

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!