30.9.2012

Uutta ja vanahaa

Meillä piipahti tänään toivottu koeraväki; nimittäin ex-savolaiset, tulevat jänkhälääset! Koeruuksia oli auton täydeltä, löytyipä sieltä jopa kanikin :D

Näin nyt tuon uusimman tulokkaan, joka ihan Belgiasta asti on tänne Suomeen tulla tupsahtanu. Skittel - tuo koiramaailman raskaansarjan juoksija, omasi myös hjelvetin omalaatusen äänen. Äijä aina välillä kommentoi asioita, omalla mahtavan matalalla äänellään. Ei äkikseltään luulis että koirasta tuommonen ääni lähtöö.. Ompahan sekin nyt koettu! Tai paremminkin kuultu.

Ja pitkästä aikaa nähtiin myös Io-aussie. Viimeksi on nähty sitä kun käytiin Venua kattomassa ja hakemassa, ja taisipa se penneli siellä juoksennella kun Dimmu kävi Kuopiossa pallilääkärissä. Neitikkä lähti siis legioonan mukana antisosiaalistumaan ja pitämään hullun hauskan talven! Venus tykkäsi Iosta, edelleen!



Skittel on karismaattinen äijä. Venus vähän tanssahteli ripaskaa kun ekan kerran nokat pistivät vastakkain.. Love is in the air :D Mutta mikään ei vedä vertoja sille ripaskalle, kun Venu pisteli parastaan Haldirin edessä. Voin kertoa että kusi lensi ja Halteri vaan kahteli että OOÄMGEE..


Lumoskin oli matkassa, samalla tavalla luikerteli ja kollotti mistä asiasta millonkin. 


Ulpukkaa vähän vitutti kahtoa ikkunan läpi omaa laumaani, se kävi verhon takana papattamassa että OLOKAA NUORISO KUNNOLLA. Ulpu muisti myös ruokapöydän ääressä kouria, että näinkö sitä jätetään eläkeläinen ilman murun murustakaan.. No, taisi se saada palan maksamakkaraa, lihapullaa, kurkkua... :D


Mutta Io on niin kaunis typy, että ihan silimiin käypi! Tuommosen voesi ottaa jalkoihin pyörimään vaikka ihan tuossa tullessa paikassa =)

Tulevalla viikolla tarkoitus takapihalla remontoida nuo aidat. Ovat jo niin huonossa kunnossa ettei siellä pysy kohta koppikaan!! Isän kanssa rakennellaan elementit ja ovet ja sen semmoiset. Rutireksit lisäsin koppiin jo, mutta hiskit senkun tykkää kannella niitä eestas. Jos Esteri ei kovin isosti persettään repäse, niin toivotaan aitaremppakuvia :)

Pojat voi vallan mainiosti, Dimmua on nyt jätetty joksikin aikaa sisälle, tunti - kaks on ihan semmonen aika ettei se oo tehny mitään, repinytkään. Ehkä me tästä, ajan kanssa? Olis niin kiva jättää kaikki hiskit sisälle kun sataa kaatamalla, ja takapiha on muutenki nyt ihan lällypaskaa.. Kiva sitteku koirat on persekarvojaankin myöten ravassa.

Ja niin, vois pitää taas jonkunlaisen kuvaoksennus-päivityksen, mutta mistä aiheeesta? :D

2 kommenttia:

  1. Meillä Mosku tekee tuhojaan, jos jää koirat keskenään kotiin. Kerran oli syönyt paketillisen Strepsilsejä ja kanniskellut olohuoneen matolle kaiken, mitä kattoa alempana oli irti otettavissa. Olisi kiva keksiä joku konsti miten sais sen mokoman olemaan kunnolla. Puruluut+lelut ei auta.
    Ihania koiria kuvissa. Ulpukka näyttää paljon kokeneelta, viisautta katseessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos yhtään lohduttaa, Dimmu täytti kesällä 3 ja NYT VASTA alkaa olla hivenen verran luottoa, että uskaltaa jättää pidemmäksikin aikaa kuin saunassa tai kaupassa käymiseen. Mut jos pitää jättää kaheksaksi tunniksi kotio, niin oon sitte pyytäny ystävää käymään kattomassa tilanteen, ja hän voi sitte tarvittaessa laittaa Dimmun pihalle. Onhan se turhauttavaa, muttaku ei sille vaan voi mitään, Dimmu kärsii huonoista hermoista, pehmeydestä ja erittäin voimakkaasta laumavietistä. Se on ollut iät ja ajat kunnon äetinpoika, yksinoloharjotukset oli pentunakin ihan yhtä kiljumista :D

      Meilläkään ei auttanu puruluut, kongit, naminpiilotukset. Ehkä se kongi just ja just imettiin tyhjäksi ja sitte alettiin panikoida. Eikä auta tilan rajaaminen, häkittäminen tms. Sen pitää vaan saada tottua paikkaan, ja tosiaan tehdä se lähtö erittäin huomaamattomasti, ei kärsi edes vilkaista koiraa suurinpiirtein.. Nää kaks sitte on ihan eri kastia, ne syö korkeintaan ruuat pöydältä jos oon unohduksissani jättäny jotain esille.

      Tsemppiksiä, meillä on menny mm. yks divaanisohva..... :D

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!