15.9.2012

Siperianhuskyjen Erikoisnäyttely 2012, Ristijärvi

Erkkareissa tuli piipahdettua, ensiksi käsiin piti ehtie Lumos, eli Rurra, eli Döddeli. Noh, tuntomerkkeinä pentueellinen teini-ikäisiä sinisilmäsiä vetokoirankutaleita... Eipä tarvinnu kauaa etsiä, alkoi häkkiä häkinperään olla porukkaa täynnä, ja kappas - kovin tutunnäkönen koiruus sieltä kahteli. Eikun näyttelyremmiä päälle ja reenaamaan. Lumos oli alkujaan sitä mieltä EI SAATANA AIOTKO NÄ HIRTTÄÄ MINUT. Mutta aikani pelausin näyttelyremmin kanssa, tyty tottui rautaan kaulallaan ja käyttäytyi nätisti. 

Tuomarina oli Annica Uppström, Ruotsista. Jännättin ekaksi veljien pentukehät. Totuteltiin siinä toisiimme ja Rurreli äkkiä tottuikin tilanteeseen. Kehässä piti sitte kyllä temppuilla, kiljua ja rääkyä varsinkin kun siskonsa Go meni edellä. Siihenki löytyi ratkaisu, tarpeeksi välimatkaa ja tiukempi remmi..

Hyvinhän se loppuusa sit menikin, oltiin isojen narttupentujen kakkosia, ja saatiin kunniapalkinto!! =) 

Lumos PEN 2 KP
Nätisti ravaamisen tyylinäytettä :D
Pyörähdettiin Siskan kanssa kehässä, käyttöluokassa oli melko mukavasti uroksia, tuomari Sonny Ström oli TIUKKA, en oikein päässy mukaan sen mieltymyksiin, syynäsi kaikilta hampaat, kirjotti pitkän arvostelun mutta kuka siitä selvää kun oli ruotsiksi kirjotettu...

Siskan tulos oli siis KÄY EH, parempi se näinkin kuin H! =)

Siska ja Venus seurasi tapahtumia näin nätisti :


Koirat oli sen seittemän tuntia matkassa, Venus melkeen koko ajan näyttelyalueella, pojat käytii viemässä välillä autoon että sai vapaat kädet mm. kojujen tutkimiseen! Alempana kuvassa Dimmun tyylinäyte koirien jenkkisängyssä nukkumiselle.. Väsytti poikaa vähän vain. 



Jonnan tekemä panta, nyt on kaikilla samanlaiset!


SHS:n hihamerkki, pitänee ommella reeniliiviin..

Masteryn maistiaispussi, pieniä ja helvetin limasia napuja :D

Ja sitten, viikon arvoitus: Mikä Kurkolla on päässään? Ei, se ei ole lappalaishattu, eli neljäntuulenhattu.


Se ei myöskään ole tonttukauluri. Kurkon mielestä tämmönen outo pelautuminen oli ihan virnistäminen arvoista..


TÄDÄÄ, ne oli ihkauudet tossut, ne oli vaan laitettu hienosti tarranauhasta tarranauhaan kiinni, kuin lakiksi tai kauluriksi :D Eläimiä ei ole kidutettu tai rääkätty kuvia ottaessa, Kurko sai kuvaussession jälkeen herkkutikun.


Dimmu sai myös uudet valjaat. Lahtisen Suvin tekemät, GMN:n erikoissuunnitellut remelit, joidenka tarkotuksena on auttaa selkää vahvistumaan. Eli lisää tukea selälle, ja näin meidänki spondy-tapauksessa hyvässä sheipissä oleva selkä ois erittäin hyvä! 


Avonainen selkämys oli hyvä juttu, koska Dimmu ei oikein pidä noista ristikkoselkämyksistä - ehkäpä se käy kipeästi tuonne luutumien kohdalle? Rintakappale on leveä, ettei valjas vaan luiskahda kumpaakaan kainaloon. Testiin menossa, kiva nähdä miten koira alkaa käyttäytyä noissa.





Siskan kannustusjoukot!
 Huomenna ois ollu narttupäivä, mut pyhitettäköön tämä sunnuntai ihan vaan lorvailulle :D Koirat on jo niin tuutissa että ne haluaa vain höyhensaarille.

6 kommenttia:

  1. Tekeekö Suvi taas valjaita?

    VastaaPoista
  2. Dimmun ilme kahdessa ensimmäisessä tossukuvassa... :D

    VastaaPoista
  3. Meillähän myös tuollaista menoa kuin Lumoksella :D Hassua kun kumminkin mätsäreissä ollaan ihan ravattu nätisti vieressä vaikka itekin juossu. Mut pakkohan ne huonot tavat on ottaa noihin oikeisiin näyttelyihin :D Mietin et josko pitäis myös Hohdolle ostaa nuo Suvin valjaat... Ehkä ensivuonna kun sit Haadekselle luultavasti pitää ostaa isommat niin menevät samaan tilaukseen :)

    VastaaPoista
  4. Saitte sitte kuitenni otettua tommosen yhteiskuvan, meikä katteli sieltä kauempaa että ei tuosta tuu mittään :D Aina joku näytti persettä.

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!