3.9.2012

Päivitystä reenikamppeisiin

Motonetti se on hyvä paikka. Ekkana kävelet sinne sisään ja puikkelehdit johonki hyllynväliin ihan vaan tiedonjanosta mitä kauppa pitää sisällään. Ensimmäisenä silimään osu hetitappavat ketunraudat, MOTONETISSÄ, mitä ihmettä!!!?!?! Lähinnä nauratti, luulin että siellä on tosiaan kaikkea - mutta tekniikkaan ja kaikennäkösiin pyörällä kulkevien välineisiin ja varaosiin.. Tuo asia ei tosiaan ollu kirjotuksen pääpointti, mutta löytyihän sieltä minullekin ostettavaa, noita helkkarin käteviä ja hyviä ja tarpeellisia LUKITTAVIA PALOHAKOJA. Jotkut saakelin rautakauppiaat on kivenkovaa inttäneet vastaan ettei ole olemassa tuommoisia hakoja - killin vitut. Oon ostanu aikasemmat mm. Ylivieskan Iso-Magneetista, se kulki jollain oudolla nimellä. Jotaki ostin myös Oulun Puu-Ilosta, siellä niitä oli nimellä karpiinihaka..

Ostin muutamia ihan vaan varmuuden välttämiseksi, eri kokoja. Että te, ketkä noita etsitte, niin tilatkaa MotoNetistä tai käykää paikanpäällä ostamassa. Alppilukkona jos ostaa niin voi jeesus ovat kalliita..


Tokopuolen reenikampepäivitykseen kuuluu Helsitarin treenitasku. Tilasin sen Mustin ja Mirrin verkkokaupasta, ei ollu kallis - jtn 13 euron tienoilla. Tuunasin sen, tietenkin, huskynkuvilla.

Vaikeuksia tuotti vain kiinnitys, ompelu ei ollut vaihtoehto, joten painelin kuumalla silitysraudalla kiinni ja liimasin pikaliimalla saumat :D Saapi nähä millon tippuut.. Vaikeuksia tuotti vain tämän tuunauksen kuvaus, oma perse on yllättävän vaikea kuvauskohde.........


Vielä viimeisessä kuvatuksessa on uusi sohva, joka on majaillut luonamme jo ehkä kuukauven verran. Entinen, revitty ja haiseva koirankarvavuorattu divaani lähti krematorin kautta sohvien taivaaseen. Kurkolla on ollut "hieman" vaikeuksia lanttunsa kanssa, että sohvaan ei oo enää asiaa. Venu kyllä ymmärtää, kunhan vaan saa pimppi paljaana makoilla!




2 kommenttia:

  1. Hahah, siitäs sai rautakauppiaat. Mutta pirun hyvä tietää, et mistä noit palohakoja ruppee hakemaan, kun sen aika tulee..

    VastaaPoista
  2. Moikka! En tiedä onko sinulla tapana innostua tämän kaltaisista jutuista. Joka tapauksessa, blogissani http://kotiluolankolinaa.blogspot.fi/ on sinulle tunnustus. Vaikka et haluaisikaan tätä omaan blogiisi jatkaa, niin ota ainakin kehut vastaan! :)

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!