4.3.2014

Laskiainen ja Pinkki Pantteri-testiajo

En malttanu olla laittamatta facebookkiin etukäteiskuvaa tuunatusta potkurista. Tuo halpahallien turha ostos, joka tähän mennessä on siivittänyt pikkuvaljakon menoa kulkemalla kuin kärpikoira, on ollut tottelematon käännöksissä, natissut ja paukkanut kuin olisi hetkenä minä hyvänsä lahoamassa kuskinsa käsiin. Aikani kun uhoaa tarjota potkurille jerryllisen bensaa ja askillista tulitikkuja - saattaa käydä näin:


- raudalla vahvistetut jalakset
- lyhennetyt jalakset
- kiristetyt ruuvit ja liitokset
- raudalla suoristettu "kärpikoiruus"
- leveät hankijalakset silikonilla kiinnitettynä
- uus räväkkä väri

= suoraan kulkeva, hangenkannattelema, luihkea ja normaalia raskaampi vetoverme pikkuvaljakolle. Kiittää saan käsistään näppärää isäntää, joka yllätyksenä potkurin korjasi! Ja maalannut oli "ilman lupaa", pelkäsi että saan slaagin värin nähdessäni, mulle on ihan yks hailee mitäväriä käypä peli on - mutta eipä taida monellakaan olla kilikali-pullolla maalattuo Pinkki Pantterie! ;)

Me ollaan isännän kans nyt tallikaverit siinäki suhteessa, että sillä on Arctic Cat-kelekka ja mulla Pinkki Pantteri - potkukelekka! 

Laskiaisen kunniaksi käytiin kattimaiseen tapaan ulkoilemassa, pientä kuvasaastetta isännän ottamana:



Ajeltiin pitkin poikin järvenselkää, välillä käytiin rannantuntumassa - mökit vain vilisivät ohitse.



8km matkalla ajettiin myös kelkan tallaamaa myöten, hyvin oli kovonut!



About puolivälissä vaihettiin kärkeen äetee ja tyär. Niillä käyttää hyvin yksiin valjaissa, askellus ja askelpituus täsmää joten ovat todella tasavertanen pari. Tykkään! Toinen toistaan kirittää ja avustaa käännöksissä.



Lumensyöntitauolla pojat toimii ankkureina. Hyvä paikallaolo, ei oikeaa ankkuria ollenkaan.



Pakolliset persekuvat.



Neliveto lähestyy Vuonanniemeä.


Yks ainut poro nähtiin tätä videota kuvatessa, koirat ei sitä ihan hoksannu van hajun saivat ja tuo käännös vasempaan tiukassa... Poro ei näy viteolla.



Rita-mummon kuskinpuoleiseen polveen todettiin tänään paha nivelrikko. Mummo onkin kävellyt tovin kolmijalkaisena, aiemmin  mennyt ohi levolla. Nyt ei alkanut toipua, RTG-kuvassa näkyi haurastunut ja pahasti rosopintainen polvi. Edessä kolmen viikon tulehduskipulääkekuuri, sekä kipupiikit viikottain. Ritan osalta on metästykset ja vapaanajuoksut juostu, polvi ei kestä rasitusta. Semmosta mummulle..:/



1 kommentti:

  1. Pimp my ride! Onko edes pähee. Ja nuo hanget. Aika huisia, sillä meillä vihertää jo ruohotupsut täällä etelässä. Tasan ei mene nallekarkit, salmiakit saati huskyhommat! :D

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!