11.6.2012

H O M E P A G E

Siitä onkin tovi, kun laitettiin edellisille sivuille kirjaimellisesti piste. Nyt niitä on pikkusta hilijaa tehty, ei mitään niin massiivista kuin edelliset sivut. Blogista, eli tältä sivustolta löytyy tuoreimmat kuulumiset ja kuvat, sivut itsessään on lyhyt kertomus kuvien kanssa, että ketäs me ollaan.

Kiitoksie Koposen eokolle taas ulkoasun teosta ja avusta ja kotisivutilasta! :P



Sitten eri aiheeseen! Oltiin pitkästä pitkästä aikaa mökillä viikonlopun yli, koirat sai juosta niin että napa paukkui. Venuksen ensimmäinen mökkiviikonloppu, oli tytteli kyllä mielissään kun sai rällätä kanervikossa ja käydä vähä väliä uimimassa.

Kameraa tuli ulkoilutettua suhteellisen vähän, ilmat ois kyllä kelvannu ja kohteet myös - mutta joskus vaan haluttaa talsia koirien kanssa metikössä ilman että varot koko ajan kameraa osumasta puihin tms.



Ensviikolla mennään melko varmasti mökille takasin, on kolmen päivän vapaat!! 

Juhannuksen aikaan taidetaan istua hiskien kanssa omalla takapihalla vähän grillaamassa makkaraa ja pihviä, töitä on siihen nimeen ettei tuota niin älyttömän suosittua viinanhajuista keskikesänjuhlaa paljon joudeta juhlimaan. Minä voin kyllä tuolloin olla tienaamassa, enkä tuhlaamassa ;)

Jos hyvä lykky käy, niin meidät voi nähdä Oulun KV:ssa junioriluokassa Venuksen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!