25.4.2012

Norwegian Snötroll-H-Back

Postimies Pate oli ollu todella rivakalla tuulella, eilen eli tiistaina oli laitettu Lieksasta meille puketti, jossa kahet uusvanhat valjaat odotti käyttäjäänsä. Mallina on nyt x-backien eli normaalien huskyvaljaiden sijasta H-back-valjaat. 

Terveisiä Lieksaan, kiitos valjaista!

Noh, avataankos jo? tuumii Kurko.

Kappas kappas, uudet työkamppeet - Venu riemuitsee.

Meitsi valitsee tyttöjen värin! 

Sisätestauksessa istuu hyvin, hullun näkönen superhäntä.
Oikea alalaita, syötyä seinää :D

Venu mittailoo, passelit on!

Jätkänpuiston läpi ajettiin, tahdon lisää tuommosia hiekkateitä!

Minun tiitterä tättähäärä <3

PERS-pektiivi 

Hullun näkönen kokoero, kuva valehtelee ihan helkkaristi :D

Kotipihassa jo!




Hauskasti nousee kuprulle tuo yläosa, mutta hyvät oli valjakset silti. Hiskit jalottelemassa reenin jälkeen.

JOKO MENNÄÄN INEEN!!

Kuva ei kerro koko totuutta, housut märkäysi ihan nivusiin asti,
ens kerralla jalkaan sukelluspuku!
Ei me käyty kuin muutaman kilometrin testiajo, oikeestaan tuo meidän perinteinen kylän lenkki. Melkeen keskustan läpi, puiston kautta kotiin =) Venus juoksee erittäin hyvällä draivilla, nyt se malttoi keskittyä juoksemisen yhteydessä käskyihin.

Neitokainen kannustaa Dimmuaki juoksemaan koko ajan kunnolla, mikä on erittäin hyvä asia. Tulipa hyvä mieli tästä reenistä, jospa noilla uusilla työvälineillä on hyvä karma!

Venus ei ottanu häiriötä, ei pelänny tai arkonu vastaantulevia autoja kun ison tien laidassa mentiin.

Kurkosta en tässä topiikissa enempää mainitse, että se on ihan paskiainen, pitäkööt tunkkinsa joten saapi jäädä kotiin jos pitää alkaa ämpsyilemään lähdön hetkellä.

Venun parantumaan lähteneestä turpavärkistä pitää ottaa taas illalla kuva, lupasin yhdelle emännälle ottaa meidän koirien purennoistakin kuvat - Kurkon leegoista voi herkimmät järkyttyä, varotuksen sanaa jo heti etukäteen.

Thank you Simone - have a nice springtime!

7 kommenttia:

  1. Pakko ihan kysästä, että mitenkä korkea tuo Venus nykyään oikein on? Näyttää isolta! :---O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venus kotimittauksella joku 54-55 senttie. Dimmun kokonen se on, mutta paaaaaaljon vähemmän karvaa =) Iso narttu, ei tartteis enää kasvaa niin että yli menöö suosituksista. Sitte on taas yks punasenlapasennoutaja laumanjatkeena :D

      Poista
  2. Venuksella on kyllä nätti kroppa. Kumpa täälläki venähettäis vähän tota pituutta ni näyttäs paremmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, Venu taitaa olla isoin tästä joukosta.. Dimmun karva hämää, että kuinka korkee se todellisuudessa on......... Meillä niitä juoksuja odotellaan kovasti..

      Poista
  3. Jehna, mie oon miettiny mukulalle tuommottei h-back-valjaita, mutta kun on ite niin daiju niin en oo uskaltan vielä tilata mistään. Tuolla kun on selkä niin kovin pitkä (luulee melkein mäyräkoiraks), mutta kaponen ko perkele..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venulla sama homma, se on pitkäselkäinen ja kaponen. Paremmin istuu nuo H-backit kuin äksät. Oon tykänny kyllä! Selkävapaampi kuin äksät =) Minä tilasin ku seuraan tuota facessa olevaa valjakkovarusteiden vaihto/myynti/ostoa :)

      Poista
    2. No piru vie. Taidan nyt sitten ihan oikeesti haluta sille koiralle tuommoset. Vielä kun löytäs jostain tuommoset tai sitten pittää yrittää tilata Ruottin maalta ite ja ihmetellä, et mitä sieltä tulloo. :D

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!