9.1.2012

Tarina epäonnistuneesta leivonnaisesta

Olipa kerran leivontapäivä, ja kokki kolmonen halusi tehdä piimäkakusta ja mansikoista nam nam kahvileipää. Marjapiirakan tekijä unohti keitoksista soodan, joten teos ei noussut vaikka kuinka uunista lämpöjä nosteli. Noh, kokki kolmonen otti sen pois uunista, maisteli. Hyi saatana!! Roskapönttöön päätyi tuo pahville maistunut pannukakku.

Olipa kerran ilta, jolloin isäntä ja emäntä lähtivät illalla käymään asioilla. Kurko-pojalla oli käynyt aika pitkäksi, joten se oli maistellut aikansa kuluksi vähän Seiskaa, repinyt minun joulukoristetontuna. Ja mikä parasta, kotiinsaavuttamme tuo pahanen roskakaapin ovi oli auki. Ja se lässähtänyt, pierulle haissut ja pahville maistunut piirakka oli kadonnut!! Osa leivinpaperistakin oli syöty.

Meillä on nyt valtava valtamerilaiva, joka vaappuu, pieree ja näyttää erittäin täyteläiseltä... Mitä tästä opimme, ei välttämä mitään muutakuin että tee semmosia leivonnaisia ettei niitä tartte roskiin asti heitellä!


Selkä notkolla ja maha roikkuu <3 Kurko oottaa mansikkaista pentuetta!


Tonnikala..

Venus on sitä mieltä, että Kurkon on aika...

...jumpata ja venytellä mahansa taas piukeaksi. Kas näin!!

Venun mielestä Kurkoa voi nipistellä myös jalasta, että se möhömahoineen joutusi liikkumaan..


Kurko vs Venus




5 kommenttia:

  1. Söin vähän huonosti ja nyt turvottaa :DD Voe Kurppa raukka :D

    VastaaPoista
  2. Hehe :D Meillä oli tuo ranskalainen kanssa syönyt itsensä oikeasti kaksinkertaiseksi, olin jo varma että se räjähtää. Oli jäänyt ihanasti roskis oven akrmiin roikkumaan, kun oli odottamassa ulos vientiä. No kahden viisaan hukan levitettyä roskat oli Putte-possu päässyt vauhtiin ja imuroinut kaiken syötävän ja syötävän oloisen itseensä. Ahh sitä kaasun ja hajun määrää <3 8 paska kasan ja litrojen pissojen jälkeen koira oli taas noraali kokoinen. AAMEN!

    VastaaPoista
  3. kurkon mielestä se on nyt saanu tarvittavan määrän ruokaa, oli ruokinta-aikana todella pettynyt saamaansa nappulamäärään..

    voi jeesus tuo koira on ympäripyöreä.

    VastaaPoista
  4. Mein ipanal on ollu mukulana (mikä se ny si mahtaa olla..) samanmoinen panta ko Venuksella :D Jouduin vaihtaan ko sen poisottaminen oli aina vähän siin ja täs..

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!